Çizgi film yaşını çoktan geçtim ama yanımda yiğenler filan olunca bakıyorum öyle. Şimdikiler hep yeni nesil çizgi filmler. Baktığımdan bir şey anlamıyorum. Bizim zamanımızdakiler güzeldi. Şirinler severdim :D
Şirinler olabilir, Taş Devri olabilir. Ben küçükken kendimi Şirinlerde ki Şirine , Taş Devrindeki Wilma olarak hayal ederdim, veletlik işte. Ay bak yine aklıma bir şarkı geldi , gözler mözler dedin ya sualde , o vakit şarkı gelsin , neydi şarkı , Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor , Kendimi Senden Alamıyorum Taş Devri Yabaa Dabaaa Duuuuu :D Yalnız şarkının bu kısmını ben uydurmuş bulunmaktayım :))
Sevimli bir kız resmi paylaşıp, en sevdiğiniz çizgi filmleri de listelemişsiniz. Benim de severek izlediğim çizgi filmler var. Mesela Heidi benim çocukluğumun en sevdiğim çizgi filmlerinden biri. Doğayla iç içe, dağların arasında geçen hikayesi çok hoşuma giderdi
Ben de büyümeyi reddedenler kulübündenim, aramızda hoş geldin 😂 Çocukken izleyip hâlâ açınca içimi ısıtan birkaç tane var:
En başta Avatar: The Last Airbender, resmen büyüme çağımın terapi dizisi gibi. Sonra Tom & Jerry görünce hâlâ dayanamayorum, "bir bölüm daha" diye diye kayboluyorum 😅 Bir de eski Disney filmleri… Aslan Kral müziğini duysam gözlerim hemen parlıyor.
Heidi’yi görünce de direkt pikniğe gidesim geliyor bu arada 🌿🫶🏻