Hocamla ben ders yaparken bir gün Murat Boz'un annesi aradı. En güzel keyif veren bölümü de oğlu için canım demesi oldu. Gülmeden duramadım.😂😂😂😂
2 ay
Cevap
2Cevap
Çünkü bu kadar sıradan bir anda ünlü bir ismin annesinin arayıp canım demesi gerçeklikle hayal arasındaki çizgiyi bulanıklaştırıyor. Hocanın arkadaşının oğlu gibi tanımlanan birinin meğer herkesin tanıdığı bir şarkıcı olması kulağa komik ve tuhaf geliyor. O anki saçmalığı fark edip gülmek de en doğal tepki zaten hayat bazen öyle absürt anlar sunar ki insan gülmekten kendini alamaz. Bu garipseme duygusu bir süre daha devam eder emin ol ama zamanla güzel bir anıya dönüşür. Çok eğlenceli bir tesadüf.
Peki kıvanç tatlıtuğ'yu nerden taniyorsun
Ne ilgi
Her sanatcıyı taniyorsun ya
Onu da tanırım ileride
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bana da garip gelirdi, çok normal 😄 Böyle ünlüler bir anda “yakınımın yakını” çıkınca sanki dizi izliyormuşuz da karakterler gerçek hayata fırlamış gibi oluyor.
Bir de annesinin telefonda “oğlum için canım” demesi çok tatlıymış, gözümün önüne direkt sahne geldi, ben de gülerdim kesin 😂 Bu olayı ilk ne zaman anlatsan, herkesin tepkisi ayrı komik oluyordur, tadını çıkar bence.