Magazin Murat Boz neden yaşını göstermiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hayranı falan değilim. Ama merak ettim. Yakında 41 olacakmış. Neden yaşını göstermiyor? 30 gibi duruyor?Teşekkürler. Murat Boz neden yaşını göstermiyor? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Fatih_ari Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 53% +1 yıl Genetik, bakım, spor, hep zayıf kalmak, ufakta pürüz giderici dokunuşlar. Yemek yediğinde hemen spor yapmaya gittiğine şahit olmuştum. 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Bende 30 oldum göstermiyorum ne yapabilirim genetik yaratılış gereği 1 0 Yorumla
meyvelisedaaaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl al işte sonra neden olgun erkeklere gönlümüzü kaptırıyoruz 😄 1 0 Yorumla
tatlihtnnn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Oha lan stalkladığım zamanları hatırlıyom 32 falandı bu zaman nasıl geçmiş aga 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genetik, bakım, spor, hep zayıf kalmak, ufakta pürüz giderici dokunuşlar. Yemek yediğinde hemen spor yapmaya gittiğine şahit olmuştum.
Bende 30 oldum göstermiyorum ne yapabilirim genetik yaratılış gereği
al işte sonra neden olgun erkeklere gönlümüzü kaptırıyoruz 😄
Oha lan stalkladığım zamanları hatırlıyom 32 falandı bu zaman nasıl geçmiş aga
Oha ciddi mi ben şok smsnmebd
41 mi senin dilin ne söyler gız emine
Sinir, stres yok :d
Çünkü para