Sevda Ferdağ mı Bahar Erdeniz mi?
Sevda Ferdağ
Bahar Erdeniz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bahar Erdeniz başrol oyuncusu ve daha popüler. Sevda Ferdağ genelde yan rollerde oynadı fakat ben Sevda'yı çok güzel ve çekici bulurum. Kadınsı enerjisi çok yüksek. Yani benim tercihim Sevda Ferdağ 🙂↕️
Hmm bir erkek gözüyle bakmak farklıdır tabiki. Sevda Ferdağ daha kadınsı duruyordu sanırım
Evet kadınsılığı onu çok çekici yapıyor. Yani açıkcası seksi bir kadın. Ferdi Tayfur'un filminde vardı, Kemal Sunal'la Kapıcılar Kralı filminde oynadı.
Bir filmde de Metin Akpınar'ın karısı rolündeydi. Ben çok beğeniyorum gençliğini.
Peki Gülşen Bubikoğlu nasıl güzellik vucutsal olarak
Çok beğenilen, çok sevilen, hatta Dünya klasmanında kabul edilen bir kadın ama ben beğenmiyorum. Bana güzel ve çekici gelmiyor.
Neden soğuk mu
Yüz tipi hoşuma gitmiyor.
Anladım.
İkisi de Yeşilçam’ın gerçekten çok özel yüzleri ama ben oyumu Bahar Erdeniz’den yana kullanıyorum. Özellikle o bal rengi gözleri, yüz hatları, hem masum hem çekici havası çok farklı geliyor bana. Sevda Ferdağ daha kadınsı ve alımlı, o da efsane ama “güzellik” deyince içgüdüsel olarak Bahar’ı seçiyorum. 😌
Ankette: Bahar Erdeniz ✅ 💫
İkiside esmer güzeli
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar