Evet istersiniz. Oscar ödüllerinden sonra ortamlarda satmak maksadıyla filmlerle ilgili bir şeyler öğreneyim dedim sonra dedim ki neden direkt filmleri izlemiyorum! Spoilersiz yorumlarım aşağıdadır okumak isteyenlere özel.. Okumak istemeyenler de bir film önerip geçsin tşkler bye

the sinners: bu filmin müzikal western tarzda bir şey olduğunu zannediyordum konusunu türünü HİÇ okumamıştım. İlk 30 dk falan sıktı biraz bir yandan yemek yapıyordum bir de, Türkçe dublajlı açtım karakterleri falan ayırt edemedim bir süre. Michael B. Jordan ikizleri oynuyormuş mesela ben bunu yarıdan sonra fark ettim hdjfjd ama belli olaylar yaşandıktan sonra heyecan sardı. Klasik bir korku-gerilim filmi bence. Jumpscare falan olmayışı rahatlattı. Korku filmi izleyemiyorsanız dahi izleyin, ben izleyemezdim ama bunu izleyebildim çünkü korku ögesi 0 neredeyse. Puanım 6/10.

one battle after another: sevgili @tenedos önerisiyle izledim!!! Filmde DiCaprio olmasa, herhangi bir oyuncu oynasa yine aynı tadı verirdi bence, DiCaprio başrol falan değildi bana göre, son sahnelere kadar çok bir olayı yoktu hatta s*lak bir karakter olduğunu düşündüm. Hâlâ düşünüyorum her karakter akıllı olmak zorunda değil ya. Adını hatırlayamadığım asker karakter iyi yazılmıştı, oyunculuğu çok iyiydi bence. Özellikle son dönemde Amerika'da yaşanan göçmen karşıtı politikaları düşünürsek filmin neden beğenildiğini anlayabiliyorum 😬 En azından bir hikâye anlattığı için the sinners'a göre daha izlenmeye değer buldum. 7/10.

the materialists: ben bu Dakota Johnson'a diyecek kelime bulamıyorum ve Pedro Pascal... 50 shades'i yeniden çeksin bu ikili,😬 filmde sürekli kısa boylu erkeklere gönderme yapmaları çok komik geldi, erkeklerin duygusal ve cins. açıdan ne kadar manasız kriterlerinin olduğunu ve kadınların bir erkek tarafından reddedilince bakış açısının nasıl değiştiğini göstermesi iyiydi, ben Lucy'yle aynı seçimi yapmazdım, Lucy diğer seçimi yapsa sevilmeyecekti sadece ideal bir kadın olduğu için tercih edilecekti ama ideal olmak bazen çılgınlık yapmaktan daha iyi gibi geliyor... final gerçekçi miydi, duygularıyla hareket eden bir kadını düşünürsek evet gerçekçiydi. Puanım 6.5/10. çok bi olayı yok, çıtır çerez, oyunculuklar iyi ama izlediğim en iyi film falan değil. Puanı nerden kırdım onu da açıklayamam açıklamak zorunda değilim yani aaa
5 dkda size bence yazdım. Sorularımda yazdığım açıklamalar bile çoğu fenonun bencesinden daha çok bilgi içeriyor 😬😬😬öptümmm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer