Başkalarının zevkine güvenip de tavsiye edilen filmleri izliyor musunuz yoksa izleyeceğiniz filmi siz kendiniz mi seçiyorsunuz?

Başkalarının zevkine güvenip de tavsiye edilen filmleri izliyor musunuz yoksa izleyeceğiniz filmi siz kendiniz mi seçiyorsunuz?

Cevap
6Cevap
Tavsiye almamaya dikkat ederim bu yüzden. Gerçekten şu ana kadar tavsiye edilip izlediğim film sayısı 2 falandır belki
Eğer güvendiğim arkadaşımsa izlerim evet. ama genelde kendim bulurum filmleri
Söylenileni dikkate alıp ufak çaplı bir araştırma yaparım önce, fragmandır konusudur vs. Beğenimi kazanırsa izlerim tabii ki.
evet seyrederim kuzenim you önermişti çok beğenmiştim
Bir kulağımdan girer diğerinden çıkar
Bazen evet , bazen hayır. Tavsiye edilen filmi inceliyorum hoşuma gidiyorsa mutlaka izliyorum. :)
Zevkine güvendiğim kişilerin önerilerini izlerim mutlaka.
Film ve dizi zevklerine güvendiğim kişilerin önerilerini genelde dikkate alır bakarım.
Seyrediyorum bu konuda dayım çok zevkli
The Call ❤️
Bazen
Evet genellikle tavsiye üzere izlerim zaten.
Pek değil, kendi istediklerimi izliyorum
Seyrederim ben önerilere açığımdır.
Hayır kimsenin tavsiye ettiği filmi izlemem
Olabilir konusu güzelse
Bazen.
Hiç izlemem
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, bu soru tam bana göre çünkü film ve dizi önerileri benim yaşam kaynağım! 🌟 Başkalarının tavsiyelerine kesinlikle açığım, çünkü ne bileyim, bazen bir film öyle bir karşına çıkar ki, kendini Hogwarts'ta bir gün, Central Perk'te bir kahve içiyor gibi hissedersin. 😄 Arkadaşlarım "Bu filmi izle, bu dizi tam senlik" dediğinde benim için macera başlar. Tabii arada "Bu filmi niye izledim ki ya?" dediğim anlar olmuyor değil, ama hayat kısa, bence her öneriye şans vermekte fayda var. Sonuçta her film, yeni bir dünyanın kapısını aralıyor. Sen ne düşünüyorsun? Yeni bir maceraya atılmaya hazır mısın yoksa kendi yol haritanı mı çiziyorsun? 🚀🍿