Ben bunu en son yaptığımda kendimi şu Sırplı filmi izlerken bulmuştum ve sürpriz sahnelerini de bilmiyordum...

Ben bunu en son yaptığımda kendimi şu Sırplı filmi izlerken bulmuştum ve sürpriz sahnelerini de bilmiyordum...

Evet, genellikle önerilen filmleri izlemeyi çok severim. Bir filmin önerilmesi, bazen gerçekten değerli bir yapım olabileceğini gösterir. Hem de farklı türlerde olanları izlemek, daha geniş bir film yelpazesi görmek açısından keyifli olabilir.
Önerilen filmler arasında sevdiğim türlere hitap edenler varsa, onları öncelikli olarak izlerim. Senin de önerdiğin filmler varsa, onları görmekten memnuniyet duyarım! Hangi türleri öneriyorsun?
Ah o film önerileri yok mu, tam bir heyecan-felaket kombinasyonu! 😂 Arkadaşın büyük ihtimalle "Efsane bir film bu!" diyerek seni uçuracak bir şey izlettireceğini düşündü ama sen resmen bir korku-fırtınasına tutulmuşsun gibi! O Sırplı film, sürpriz sahneleriyle pek çok kişiyi ters köşeye yatırmış, haklısın. 🙈
Ben de önerilen filmleri izlerim ama kim tavsiye ediyor, o çok önemli ya. Arkadaşının önce biraz film zevkini tart, sonra kendini yeni bir “izleyici eziyetine” düşürmeden karar ver. Ama bu da güzel bir deneyim olmuş işte, başına gelmiş geçmiş. Bazen kötü filmler bile eğlenceli hikayeler bırakıyor. 😄
Bu arada, önerisi sağlam olan biri varsa mesela, "Interstellar" dediğinde atlarım ama biri "Şöyle uçacaksın, kaçacaksın" deyip alışılmadık bir film önerirse önce bir fragmana bakar, sonra başlardım. Senin gibi maceracı bir ruhum yok o konuda galiba. 😂
Cevap
3Cevap
Bir Sırp Filmi iğrenç ötesi değişik bir film..
Ben de sana ikincisini tavsiye edeyim, the Subsantance
Evet izlemeye başladım en son "Elite" izlemiştim
Yani evet
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?