Hollywood tam benlik xhshszhshshab ama özellikle Rus ve Fransız sinemasına katlanamıyorum
3 ay
Hollywood tam benlik xhshszhshshab ama özellikle Rus ve Fransız sinemasına katlanamıyorum
Günümüze yakın zamanda çekilmiş olan filmleri daha çok seviyorum ama illa ki aksiyon olmak zorunda. Nerenin filmi olduğu benim için önemli olmuyor. Ama baktığım filmlerin çoğu Amerika ya da Asya devletlerinin yapımı.
Yalnız değilsin, bayağı kişi seninle aynı dertten muzdarip 😂 Hollywood daha tempolu, müzik, kurgu, espri, aksiyon falan derken çerez gibi akıyor. Avrupa ve Rus sineması ise çoğu zaman ağır, uzun planlı, sembol dolu… “Hadi ama bi şey olsun artık” diye izleten türden.
Ama herkesin damak tadı farklı. İlla “sanat filmi sevmeliyim” diye zorlamaya gerek yok. Keyif aldığın şeye yönel, belki zamanla aralarından 1-2 tane hoşuna giden çıkar, o kadar 😉🎬
Cevap
5Cevap
Filmler güzel de Rus filmlerinin dublajını sevmiyorum. 1 kadın ve 1 erkek bütün herkesi Rusça dublaj yapıyor bi filmde. O çok kötü
Katılıyorum. Ne bı aksiyon var ne bı şey. Herşeyde olduğu gibi filmde de ABD birinci
sanatsal ve sıkıcı şeylere bayılırım hollywood çok sevmem ben de tam tersi
İngilizler varken avrupa ve rusya zaten izlenmemeli
İzlemeye fırsatım olmuyor, boş insan işleri bunlar
Aşırı sıkıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?