Ben yerli olsun yabancı olsun ulusal ve uluslararası çok büyük ödüller kazanmış her filmi neden çok sıkıcı buluyorum?

Bir önyargı diyebilirsiniz. Hatta hiç ödüllü film hiç izlemedim. Peki izlemeden nasıl bu kanaate varıyorum. His meselesi ve tecrübe meselesi. İlk iki dakika da bile sıkılıyorum. Mesela eşkıya , mesela susuz yaz , mesela üç maymun. izlesem adım gibi biliyorum sıkılacağım. Ama ödülsüz bir çok yeşilçam klasiği filmleri ve efsane olmuş efsane dizileri severim. Peki izlemeden nasıl tecrübe ediniyorsunuz diyebilirsiniz , diyorum ya anlıyorum ama cidden anlatamıyorum. Böyle filmler çok gerçekçi , çok sahici oluyum derlerken çok sıkıcı oluyorlar ama farkında değiller.

Güncellemeler
1 yıl
Ödüllü kapıcılar kralı , düttürü dünya ama kemal sunalın her filmi efsane. nefes vatan sağolsun ödüllü güzel yapmışlar ama işte gerçekçiliği fazla abartıyorlar. çağrı ödüllü değil ama bence güzel film. titanik güzel film ama kusursuz ve mükemmel bir film değil. titanik gemi buz dağına çarptıktan sonra heyecanlı. özellikle batma sahnesi. kurtlar vadisi ödülsüz ama mükemmel bir dizi.
Güncellemeler
1 yıl
yani aslında ben şunu demek istiyorum. Bir filmin ya da dizinin ulusal ve uluslararası çok ödül alması mükemmel ve kusursuz bir dizi olduğu anlamına gelmez. hiç ödül almaması da berbat ve çok kötü bir dizi ya da film olduğu anlamına gelmez. kişiden kişiye değişir. ben bir izleyici olarak konuya objektif bakmaya çalışıyorum. kimse babamın oğlu değil. olsa da hakikat değişmez. gördüğümü ve doğru bildiğimi söylerim ve söylemeye de devam edeceğim.
Ben yerli olsun yabancı olsun ulusal ve uluslararası çok büyük ödüller kazanmış her filmi neden çok sıkıcı buluyorum?