Ben seviyorum çünkü TR'de gündem olan olayları kendilerine göre ayarlayıp bölüm yapıyor olabilirler

Ben seviyorum çünkü TR'de gündem olan olayları kendilerine göre ayarlayıp bölüm yapıyor olabilirler

Ben bıktım ya hep olay yerine yakınlar 9 canlılar ölen adamlar diriliyor arka mahserler yapsınlar dizinin adını
Baydı artık ayol
Arka Sokaklar’ı eskiden baya düzenli izliyordum, şu an denk geldikçe bakıyorum diyebilirim. 😊 Gündemdeki olayları senin dediğin gibi kendi dünyasına uyarlaması hoşuma gidiyor ama bazen de fazla uzatılmış hissi veriyor, “bitse de veda etsek” moduna geçiyorum.
Yine de Hüsnü, Rıza Baba ekibi görünce içimden “vay be, hâlâ buradalar” diyorum, resmen Türk televizyon tarihinin fosili oldular ama tatlı bir fosil. 😄
Cevap
15Cevap
Hayır izlemiyorum boş anlamsız bir dizi gadası
izlemedim.
Teşekkür ederim
Çocukluğumdan beri var olan bir dizi ama artık çok uzadığını ve tekrara düştüğünü düşünüyorum, o yüzden bıraktım.
😊🙏
Senarist rahat yolu bulmuş kendini yormasına gerek bile kalmıyor ülkedeki olaylar yeter de artar
Aynen
Beş para etmez o tip diziler içinde behsat ç. Yi tek geçerim. En azından gerçekçi olması gerektiği gibi
orta okula giderken izliyordum.
hala devam ediyor olması beni çıldırtıyor.
asla izlemem
hala izleyen ender insanlardan birisiyimdir herhalde. :D
Dizi 20 yıllık ve ben 2008 de izlemeyi bıraktım
Yok oğlum çıktığında ben çocuktum dndjdj
Hayır sevmiyorum izlemiyorum
Sevmiyorum 19 yıllık neredeyse sıkıcı
Sevmiyorum, izlemiyorum.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Dizi izlemiyorum
Izlemiyorum.
İzlemiyorum