Şaka mısınız?
Filmi nereden izleyebilirim dedim sanki ne yaptım. Bazılarının hasta olduğunu düşünmeye başlıyorum.
Kaç gün önceki soru.

Şaka mısınız?
Filmi nereden izleyebilirim dedim sanki ne yaptım. Bazılarının hasta olduğunu düşünmeye başlıyorum.
Kaç gün önceki soru.

Bir filmi dijital platformlar hariç bir siteden izlemek yasal olarak doğru bir şey değil. Yasadışı film yayınlayan sitelere prim vermemek için kaldırmışlar sorunu. Kısmen haklılar maalesef
Böyle düşününce biraz bir anlamı oldu işte. Teşekkür ederim
Gerçekten abartılı tepkiler bence. Belki o paylaşım spoiler içeriyordu ya da yasaklı bir içeriğe işaret ediyordu, o yüzden bazıları tepki verdi. Sen sadece merak ettin, onun için kendini suçlama.
:/
Garip garip şeyler tam olarak ne izlemek istiyorsun soyle ben atim sana linkini. Film dizi fark etmez.
Çok teşekkür ederim izlemek istediğimi buldum ama rica etsem başka bir zaman yine istediğim bir filmi bulamazsam size buradan sorabilir miyim? 🥹
Olur tabii ki buluruz inş :)
🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹
Teşekkür ederim
Rİca ederimm e. i. c için ben teşekkür ederimm
Rica ederim 🤗
Merhaba, umarim guzel bir gun geciriyorsunuzdur
Daha once hic " Game Of Thrones" izlemedim ve bugun baslamak icin baya bi' aradim fakat yine bulamadim
Acaba bildiginiz bir site var midir? ... :/
Merhaba hemen bulayım senin için.
Cok tesekkur ederim
dizipal2040.com/.../game-of-thrones-1-sezon-1-bolum
Buyurun efenim 5. sezona kadar kontrol ettim sorun yok gibi gorunuyor.
Ya acildi cok cok tesekkur ederim gercekten cok tesekkur ederim
Rica ederim keyifli seyirler. En sevdiğim dizidir :)
🥹🙏🙏🙏🙏
Bence de metne bakınca “sakıncalı içerik” uyarısı biraz abartı duruyor 🙄 Ama büyük ihtimalle şöyle bir şey olmuştur: “Hannibal hangi siteden izleyebilirim?” deyince, telifli içeriği nereden izleyebileceğini sormak, sistem tarafından otomatik olarak “kaçak/illegal site arama” gibi algılanmış olabilir.
Yani senin niyetin değil, algoritmanın panik hali sıkıntı burada 😅 Bir dahaki sefere “Hangi platformda yasal olarak var, bilen var mı?” gibi sorarsan büyük ihtimalle sorun olmaz.
Cevap
18Cevap
Herhangi suç unsuru yok, cevap resmi site olabilir illa korsan site yazılacak değil. Hannibal kelimesi yabancı diye mod anlamamış kaldırmış
🤣🤣
O da olabilir doğru :O
Sakıncalı bir durum görmüyorum ne diye kaldırdı ben de merak ettim. Kaldıran gelsin bizi de aydınlatsın çünkü ben olmadığının fikrindeyim
Teşekkür ederim 🥹
Yorumlarda link adı verdılerse ondan kaldırıldı dıyecemde. Gorusun kaldırılması lazımdı sorunun değil.
Hatalı moderasyon
Yorumda biri bir site önerdi ama bilmiyorum sorum için adalet
benim soruları da aliyorlar bazen, cinsel olmamasina ragmen asiri cinsellik adi altinda. büyük ihtimalle issizin biri yapiyor
Galiba ya
Bazıları ruh hastası olduğu kesin burdan çok beklentiye girmeyin
:/
Saçma sapan bir şekilde kaldırmış. Yetkiyi kötüye kullanıyor ya da kuralları bilmiyor
:O
Sende yaz Google a bin tane site çıkıyor buraya meram anlatmaktansa
Arattım hiç bulamadım da son anda biri yardım etti
İtiraz et gereksiz bir kaç mod var sitede ne yazıkkı
Bu aralar üyelerin normal paylaşımları kaldırılıyor benim de kaç tane kaldırıldı acemi mod mu var ne
Galiba
korsan film sitesi linki paylaşmak yassak onun için olmuş
İyide ben belki atıyorum netflixten ya da exxen de var orada izleyecem diye cevap vericem. Kız lınk vermemıs. Linki atan kısının cevabını kaldırmak yerıne soruyu komple kaldırmak hatalı bence.
@îzahtanVâreste o zaman hangi platformdan izleyebilirim diye sorar aynı soruyu tekrar sorun olmaz
Bir link paylaşmadım zaten.
Kesinlikle bazen saçma saçma hareketler yapıyor normal soruları kaldırıyor.
jhshgsıgje
şanzlıgığa bak
:((
Hannibal harika dizi, net izle :3
İzledim izledim 😌
Bazen saçmalıyorlar küfür etsen yeri yani
Kafaya göre soru siliyorlar bunlar😅
Çünkü , çoğu oevladi
Issız pesolar
Site bazen saçmalıyor
Sitede mantıklı bir mod yokki 🤣
Moderatörler puan almak için önüne gelen soruyu kaldırıyor