Dizi; gerçekçi ve karanlık bir atmosferle anlatılmış. Karakterlerin her biri tek tek ele alınmış ve gelişimleri ise güçlü bir şekilde işlenmiş.
Kimi zaman mide bulandırıcı, kimi zaman ise oldukça duygusal anlar barındırıyor. Irkçılık, adalet sistemi, ayrışma, hırslar ve arzular…Tüm bunların doğurduğu sonuçlar çarpıcı bir şekilde yansıtılıyor.
Her an her şey olabilir hissi sürekli diri tutuyor. İzledikçe insanı düşünmeye itiyor; kendi hayatlarımızı, hırslarımızu ve ben’imizi… Oyunculuklar ise gerçekten bi’ harika.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oz tam “her bünyeye göre değil ama sevene de ilaç gibi gelen” dizilerden bence. Gerçekçilik dozunu öyle bir kaçırmıyor ki, izlerken hem rahatsız oluyorsun hem de kopamıyorsun. O mide bulandırıcı kısımlar zaten sistemin çürümüşlüğünü suratımıza çarpıyor biraz.
Karakter gelişimleri konusunda sana katılıyorum, özellikle Beecher, Keller, Said çizgileri çok sağlam. “Her an herkes ölebilir” hissi de Game of Thrones’dan önce biz Oz’da yaşamışız resmen. 😅 Hapishane draması sevip de karanlıktan kaçmayanlara kesin önerilir 🎬