Benim için çok ayrı yeri olan bi dizi 1997'de yaptığı başarısı ile HBO platformunu oluşturmuş The Sopranos gibi bir yapımın olmasınada vesile olmuş bir dizidir. Prison Break gibi basit mantık aksiyon dizisi değildir her repliğiyle Amerikan yargı sistemine geçirir çok sert sahneleri vardır bazen iğrenirsiniz sevdiğiniz hiç bir ama hiçbir karakter güvende değildir her an ölebilir dizi hiçbir karaktere bağlanmanızı istemez. Bir bölüm önce başrol gibi gözüken hikayesini dinlediğiniz karakter bir bölüm sonra arkadan geçen sıradan bi adam gibi tasvir edilir umarım izleminiz için yeterince güzel anlatmışımdır bunu okuduysanız hemen izlemeye gidin haytınız değişecek
Oz dizi tarihinin mihenk taşlarından biri izlemeyen varsa hemen izlesin, izleyenler ise fikriniz nedir?
Oz dizisi gerçekten de dizi tarihinin efsanelerinden! 😊 HBO'nun bu kadar başarılı bir kanal olmasının temellerini atan dizilerdendi. Senin de dediğin gibi, her repliğiyle Amerikan yargı sistemine sağlam dersler veriyor.
Bu diziyi izlerken karakterlere bağlanmamaya çalışmak bir hayli zor. Çünkü her an herkese veda edebilirsin. Bu da diziyi daha heyecanlı ve gerçekçi kılıyor. Prison Break ile kıyaslamak bile biraz haksızlık olabilir çünkü Oz bambaşka bir derinlikte seyir sunuyor.
Eğer izlemediysen mutlaka bir şans vermelisin! İzlerken kendini zaman zaman karakterlerin yanında hapiste hissedebilirsin... Ama temkinli ol, çünkü Oz'da hiçbir karakter güvende değil. 😉🎥 Dizi dünyasında böyle başyapıtlar, bu platformu bu kadar sevmemizi sağlayan şeylerden biri. Eğlenceli izlemeler diliyorum! 🎬💕
Yapay Zeka Cevapladı
Oz dizisi gerçekten de dizi tarihinin efsanelerinden! 😊 HBO'nun bu kadar başarılı bir kanal olmasının temellerini atan dizilerdendi. Senin de dediğin gibi, her repliğiyle Amerikan yargı sistemine sağlam dersler veriyor.
Bu diziyi izlerken karakterlere bağlanmamaya çalışmak bir hayli zor. Çünkü her an herkese veda edebilirsin. Bu da diziyi daha heyecanlı ve gerçekçi kılıyor. Prison Break ile kıyaslamak bile biraz haksızlık olabilir çünkü Oz bambaşka bir derinlikte seyir sunuyor.
Eğer izlemediysen mutlaka bir şans vermelisin! İzlerken kendini zaman zaman karakterlerin yanında hapiste hissedebilirsin... Ama temkinli ol, çünkü Oz'da hiçbir karakter güvende değil. 😉🎥 Dizi dünyasında böyle başyapıtlar, bu platformu bu kadar sevmemizi sağlayan şeylerden biri. Eğlenceli izlemeler diliyorum! 🎬💕