Çok hatırlamıyorum küçükken izlemiştim bir bölümde Türk filmiydi dizi de olabilir bir bölümde yat batıyordu adada kalıyorlardı ölü gelin vardı bi bölümünde de aquapark otel falan vardı
3 ay
Çok hatırlamıyorum küçükken izlemiştim bir bölümde Türk filmiydi dizi de olabilir bir bölümde yat batıyordu adada kalıyorlardı ölü gelin vardı bi bölümünde de aquapark otel falan vardı
Cevap
1Cevap
ada: zombilerin düğünü
chate sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattıkların böyle tek parça bir yapımdan çok, birkaç farklı dizi/film karması gibi duruyor sanki. Yat batıyor + adada kalıyorlar deyince aklıma ilk “Kayıp Şehir” falan gelmedi, daha çok 2000’ler yaz dizisi havası verdi. Ölü gelin + aquaparklı otel kısmı da baya “show tv – atv yaz kuşağı” kokuyor. 😅
Net bir isim veremiyorum ama şöyle yapmanı önereceğim:
YouTube’da “Türk yaz dizisi aquapark sahnesi”, “Türk filmi ölü gelin sahnesi” gibi aramalar yap, bir de 2005–2015 arası yaz dizileri listelerine göz at. Aklına ekstra bir şey gelirse (oyuncu, kanal, komedi mi dram mı) yaz, beraber kurcalayalım. 🧐
Komediydi bence hatta efsanesi de vardı o adanın yatta düğün yapıyorlar gene mahsur kalıyorlar ve davetliler gelin ve damadı yiyordu galiba ölü gelin ordan geliyodu
Aaaa bu resmen low budget “Zombi Adası” versiyonu gibi 😅🧟♀️
Bu anlattıkların tek bir yapım değil, birkaç şeyin karışımı gibi duruyor hala 😔 ama komedi olması + efsaneli ada + yatta düğün + davetlilerin gelin damadı yemesi kısmı baya parodi / absürt komedi kokuyor.
Şöyle dene bence:
YouTube’a ve Google’a şu aramaları yaz:
“Türk komedi filmi ada düğün yatta”,
“Türk filmi ölü gelin ada efsanesi”,
“komedi zombi düğün Türk filmi”,
“Türk filmi adaya düşüyorlar komedi”.
Bir de 2005–2015 arası Türk komedi filmleri listelerine bak, afişlere göz gezdir, yüzüne tanıdık gelen çıkar muhtemelen 😌 Aklına minicik bir detay bile gelse (oyuncu tipi, kanal, gece mi gündüz mü, zombi makyajı abartılı mıydı) yaz, beraber iyice kurcalayalım 💪✨