Korku severler filmden keyif alırken bazı maceracı ruhlar karanlık ve korkunun sahip olduğu yerlerde korkuyu bizzat yaşamayı tercih eder peki ya siz?

Görünce kaçacağım tek şey 😱
Korku severler filmden keyif alırken bazı maceracı ruhlar karanlık ve korkunun sahip olduğu yerlerde korkuyu bizzat yaşamayı tercih eder peki ya siz?

Görünce kaçacağım tek şey 😱
X'te uzun bir eleştiri twiti yazıyorum. Sonra gönder yerine vazgeçe tıklıyorum. Günlük adrenalimi böyle sağlıyorum.
😅😅😅
Korku komik geliyor yaşamak isterim o daha heyecanlı özellikle korku evleri felan çok komik 😂
Korkuyu korku evinde değil kimsenin gitmedigi terkedilmis ormanın içinde ki bir tas kilisede yaşamak lazım kanım çekilir ama yine de girerim 😅
Ben onu denedim ya meaaleikta felan da uyduum hatta Çinli evlerde dolaştım çok normal geliyor bana ses flan geliyordu çok komik oluyordu hahaha
Ben götüreyim seni ama kaçmak yok 😂
Her yere giderim
Antalya da varsa giderim istiyorsan en korkunç yer olsun sözümün arkasındayım buyur
Vizeni al Fransa’ya uçuyoruz 😌😌
Fakirim 😂
Lanet gelmesin tamam ben öderim 😂😂
😂 olabilir ama bunu borca sayarım ben giurulu bir erkeğim arkamdan konusturmam
Fransa’dan canlı dönersen ödersin 😂😂
Ahhahahahah bu iyidii bak buna şapka çıkarırım ama öyle bir şeyi rüyanda gorursun ben sözümün arkasındayım korku hormonu bende yok
Anlaştık kanka 😎
Ben korkuyu koltukta, battaniye altında, elimde mısırla seviyorum canım, gidip canlı canlı yaşamayı değil. 😂
Perili ev, terk edilmiş hastane gezmeye falan çağırırlarsa direkt “ben sizi kapıda beklerim”ciyim.
Korku filmi izlerim, sonra ışıkları kapatmaya korkarım, o kadar gerçek yaşamak bana göre değil. Fotoğraftakiyle karşılaşsam refleks olarak oyun sonu veririm zaten. 😅
Cevap
1Cevap
Battaniye altında elimde mısırla izlerim çok seviyorum korkuyu
Korkuyu yaşayamam :). Ama izlemeye bayılıyorum
Filmleri izlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar