Sinema benim için bir tutkudur Korku filmleride en sevdiğim kategoridir yanlız başıma korku filmi izlemeyi çok severim peki siz yanlızken korku filmi izlermisiniz? #movie_colic
Yanlız başınıza Korku filmi izlemeyi sever misiniz?
Gündüz çok rahat izleyebilirim gecede izleyebilirim ama aklıma takılır çığlık atarken elimi tutacak biri olsa iyi olurdu korku filmi iki kişilik izlenir ya...
Merhaba... Korku filmini kalabalık ortamda dahi izleyemem. Benden büyük kuzenlerimin, bilinçsizce yaşımdan büyük filmler izletmesi sonucu böyle bir korku oluştu. Türk filmi "Büyü" adlı film ve "Hasan" filmi kabuslarım oldu. 8 9 yaşlarımda izlediğim filmlerin kötü etkileri oldu. Korku filmini yalnız izlemek şöyle dursun, ismi bile beni korkutmaya yeter.
Bugün baş rolde, Özcan Deniz, Meryem Uzerli, Aslı Enver'in olduğu, Öteki Taraf adlı diziyi romantik komedi zannederek açtım. Işıkların paranoröal şekilde yanıp sönmesiyle, TV'yi nasıl kapayacağımı şaşırdım.
korku filmlerini izlediğim de tek olsam ve ya olmasam da hiç korkmam. ama sonra yalnız kalınca falan bir korku geliyor ki... o yüzden korku filmleri izlemem özellikle dünyada gerçek olan şeylerin filmlerini yaptıklarında.
Ben genel olarak korku filmlerini sevmiyorum film sonuçta. Beni korkutmuyor hatta çoğu zaman gülüyorum ciddiye alamıyorum korku filmlerini, çok yapmacıklar.
Korku filmlerini tek başıma izlerim. Korkuyu ve gerilimi iliklerime kadar hissedip kendimi filme kenetlerim. Resimi de güzel seçmişsin. The Nun, az germedi beni😂
Evet, korku filmlerini zaten severim. Yalnız izlemekte ayrı keyif verir fakat birileriyle izlerken de insanların tepkilerini izliyorum daha çok ve bunun da keyfi ayrıdır...
Yalan saçma olduğunu bilememe rağmen yine de korkuyorum yav.. Ah babaanne ah küçükken o masalları bana anlatmayacaktın bilinç altımın içine etmişsin.. Kısacası hayır izlemiyorum korkuyorum ihihiih
Bayılıyoruuum özellikle gece saat 2 3 4 bu civarlar her şey sessizken çok güzel gidiyor bu arada benim gibi sevenler varsa lütfen film tevsiye edin son zamanlarda güzel bir şey beğenemediim😕
İzledim üstüne 3 harflileri görüp üstüne yürüdüm 🙃valla hiç korkmam kapı kapalı karanlık olsun orada birini görmüş gibi olsam da merakımdan gider o kapıyı ışığı açarım 😂
En İyi Cevaplar