Manga okumayı severim veya webtoon okuduğum manganın animesini yapmışlar hem izliyorum hem de okuyorum 😂😂
3 ay
Manga okumayı severim veya webtoon okuduğum manganın animesini yapmışlar hem izliyorum hem de okuyorum 😂😂
Onları bende baya seviyorum hatta koleksiyonum falan var onun dışında kitabından alıntılanarak yapılan dizileri severim doğaüstü aksiyon korku dizileri severim
Ben de senin gibi iki farklı yerden aynı hikâyeyi takip etmeye bayılıyorum, o paralel evren hissi çok hoşuma gidiyor 😂 Anime + manga kombinasyonu gerçekten bambaşka. Ben daha çok dizi dünyasında geziyorum; komedi, bilim kurgu, biraz dram… hepsini harmanlıyorum. Yeni çıkanları kaçırmam, klasiklere de arada dönerim 🤓🎬
Sen genelde hangi tür mangaları seviyorsun? Belki bana da önerirsin 💕
Sen okudun mu hiç adı beni kim prenses yaptı çok güzel bir hikayesi var benzer hikayeler arıyorum da bulamadım
Cevap
14Cevap
Animeleri ve mangaları ben de severim. Şu aralar One Piece izliyorum ve Tokyo Revengers okuyorum
In Your Radiant Season izlemeyi seviyorum bugünlerde. O kadar çok naif ve huzur dolu bir hikâyesi var ki.
film izlemeyi oyun yayınları izilemeyi eskiden filmden çok dizi izlerdim yabancı diziler gibi :)
Manga ve webtoon severim, okuduğumun anime versiyonunu da izliyorum.
Şu sıralar kitap okuyorum bir şeyler izlemeye ara verdim
Manga Webtoon boşverip biraz gerçek dünyanın içinden yapıtlara bakmanızı şiddetle tavsiye ederim, yoksa büyüyemezsiniz
Ne gibi şeyler
😂😂 bunda ki sorun nedir
Sözler köşkü çok severim
Hentai onerebilecegin bir şeyler var mi
Ben önüme çıkan okurum genelde 😅😂
Güzel erotik olanlardan istiyorum sevdiğin ettiğin varsa söyle da
Yok normal okuyorum ben 😅😅😅
Belgesel bu aralar :D
Biriyle beraber anlaşmalı izlediğimiz şeyleri.
Hiç bir şey izleyesim yok bu aralar
Romantik komedi ve bilim kurgu severim genellikle
anime kdrama cdrama jdrama
Trabzonspor maçı var onu izliyorum ula
Genelde youtube tarihi şeyler ve savaş
Daha çok bilim kurgu seviyorum ve tarih
Yeraltı
Aa onu bende izliyorum
Çok güzel
Komedi aşk romantik sürükleyici şeyler
Restorasyon videoları belgesel izlemeyi seviyorum
Macc