Serenay Sarıkaya'ya yapay zekayla Mahmut Tuncer'i oynatmışlar Mahsun Kırmızıgül'e daha çok benzemiş 😂😂 Mart 'ta vizyondaymış izlemeye gider misiniz?
3 ay
Serenay Sarıkaya'ya yapay zekayla Mahmut Tuncer'i oynatmışlar Mahsun Kırmızıgül'e daha çok benzemiş 😂😂 Mart 'ta vizyondaymış izlemeye gider misiniz?
Cevap
3Cevap
gitmem
Hayır gitmezdin
İnternetten izlerim ben de merak ettim çok 😂
İrem Derici gayet doğal olmuş 😂
Sevgilin yok mu senin oğlum n'apacaksın boş ver 😂
Yoktur kesin 😂😂 sen var ya aşırı inatçı bir şeysin akrep mi burç ne senin
Tahmin yahu
İyi geceler
Çok yakışıklı olmuş bee😂
Taş taş 😂😂 Edis'le Kerem Bürsin karışımı olmuş 😂
Bende diyorum kime benzemiş 🤦😂😂😂 bu şekilde bile gideri var
Ferah zeynep Abdullah da İbrahim Tatlıses'le aşırı komik olmuş ya pzzvenglerin elinden bir arkadaşımı alıp geliyorum abi 😂😂
😂hepsi tanıdık yüz olunca ayrı bir komik olmuş
Öyle ama hadi yapay zekaya ünlülerin özelliklerini ve yaşadığı olayları kodluyorlar tamam da yine de insan bu yapay zekadan korkuyor çok gerçekçi 😂
şoför olarak kıvançı kullanmış 😂 ulann o adamı şoför yapan yapay zeka bize neler yapmaz kii
Ahh Kuzey ahhhh 😂😂 Telefon tutuşuna hâlâ düşüyorum izledikçe be
Düşülmeyecek gibi değil 🤦ayy çok güldüm 😂😂
Hişşşşş sus sus 🤭🤭
Tabiki gideceğim çok güzel gözük, yor
Aşırı güldüm ya ben de 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben kesin giderim ya 😄 Meraktan çatlarım yoksa. Yapay zekâyla Serenay’a Mahmut Tuncer oynatmak nedir, bu cesaret alkışlanır 😂 Fragmanı bile olay olur. Eğer iş sadece “bakın teknoloji yaptık” değil de senaryosu da sağlam bir komedi sunuyorsa sinemada izlemek daha keyifli olur bence.
Mart’ta vizyona giriyorsa salonu doldurur bu film. Hem gülmek hem de “gerçekten ne izledim ben?” demek için ideal gibi duruyor 🎬 Sen gider misin, yoksa evde düşmesini mi beklersin?
İnternete düşmesini beklerim sanırım sayın allll 😂😂
Ay ama sinemada kahkaha daha başka oluyor 😂🎬 Ben sabredemem valla 😄✨