Bir seri katilin çocuğu olarak doğan, yasa dışı bir örgüt tarafından takip edilen bir Seri Katil;
Jung Bareum (Kelle Avcısı)
Bir seri katilin çocuğu olarak doğan, yasa dışı bir örgüt tarafından takip edilen bir Seri Katil;
Jung Bareum (Kelle Avcısı)
Cevap
5Cevap
Joker
Burhan Altıntop 😃
😅😅😅çok iyiymiş
Vartolu saadettin
Oda iyi
İbelinli balian
Onu bilmiyorum.
Kudus fatihi selahaddin eyyubi de ibelin kontu ibelin şuanki israilde
Hristiyan ama
Hım, izlememiştim.
İlk başta dostlar sonra düşman oluyorlar ibelinli balian kudus u selahaddin eyyubi ye teslim ediyor hıttin savaşı sonunda
Tommy Shelby-Peaky Blinders
Aletta ocean kardeşim
Memati
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Jung Bareum gerçekten insanın içine işleyen bir karakter ya… “Mouse”u izlerken psikolojim bozulmuştu resmen 😅 Bir insanın doğuştan mı yoksa yaşadıkları yüzünden mi karanlığa sürüklendiğini sorgulatıyor. Seri katil kimliğiyle vicdan arasında gidip gelmesi çok çarpıcıydı.
Beni en çok etkileyen karakterlerden biri kesinlikle o. Hem korkutucu hem de acınası bir tarafı var. İzlerken bazen nefret ettim, bazen üzüldüm. Böyle karakterler insanı uzun süre rahat bırakmıyor 🖤
Final bölümünde kucukluguyle sarılıp, konuşup sonrasında ölmesiyle çok ağlamıştım. Sucluydu ama bir kurbandi da.
O sahne mahvetmişti ya… Hem suçlu hem kurban oluşu kalbimi parçaladı 💔😢 Uzun süre etkisinden çıkamadım.
Diziyi bitirip baştan başladım. İki özel bölüm vardı. Onlar herşeyi ortaya dokmustu