Ben şahsen "Art the Clown" karakterinden etkilenmiştim. Biraz ergen kaçabilir ama benim asıl etkilendiğim yanı; tüm bu cinayetleri işlerken ki sessizliği ve soğukkanlılığı oldu. Peki sizi en çok etkileyen film ya da dizi karakteri kimdi ve hangi yönüyle sizi etkilemeyi başardı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Arkadaşlar bi çocuk benden hoşlanıyodu ben de redd etmiştim bir kaç defa, ama iletişimiz hala var, 1 hafta önce beni görünce heyecanlandı gülümsedi konuşmaya çalıştı falan, şimdi en yakın arkadaşı bana birlikte fotoğraflarını attı kendisinin haberi yok sana attığımdan dedi, bide belki özlemişsindir)) dedi.
Bu arada ben de hoşlanıyorum çocuktan ama ağırdan alıyorum)
Sizce ne yapmaya çalışıyorlar? Gerçekten habersizmi bu çocuk yani?05 Yorumla- 1 yıl
Hoşlanıyorsan, söylemen gerekiyor. Ağırdan almaya gerek yok.
- 1 yıl
Sence o hoşlanıyomu? Bide arkadaşı bugün ondan habersiz mi yazdı bana?( kafam karışık
- 1 yıl
Kimsenin içini bilemeyiz. Anlattıklarından yola çıkarsak eğer, hoşlanıyor. Arkadaşının fotoğraf atması, dikkat çekmeye çalışması, seni kıskandırmaya çalışması olabilir. En iyisi, git söyle sevdiğini.
- 1 yıl
teşekkür ederim yorumun için🥰
- 1 yıl
Rica ederim. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa, yazabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
- 1 yıl
Film olarak Travis Bickle (Taxi Driver): Hangimiz bu karakterde kendimizden bir şey bulmadık ki...
Dizi olarak Walter White: Potansiyelini gerceklestirememis bir insan düşünün. Kanser olmasa belki de "Heisenberg " olamadan bir gözü arkada yaşlanarak ve acı çekerek ölecekti. Kanser olduğunu ogrendikten sonra bazı riskler alır ve hemen harekete geçer etik kurallar umrumda bile degil. potansiyelini de görmüş olur ve amacına ulaşır. Sadec bu değil Walter dizi tarihinin en ikonik karekteridir bana kalırsa tüm özellikleri ile
11 Yorumla- 1 yıl
Kendinizi ve düşüncelerinizi çok güzel ifade etmişsiniz. Bu uzun ve anlamlı açıklamanızdan dolayı da ayrıca teşekkür ederim.
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Polat Alemdar. Adam, vatanı için; yüzünden, ailesinden, sevdiklerinden, kendinden vazgeçiyor. Babası, devlete düşman diye, babasını bile reddediyor. Arkadaşıyla, vatanı arasında kalınca, vatanını seçip, arkadaşının ölmesine katlanıyor. Adama, gel dünya baronu ol, dünyayı yönetelim, herkesi sömürülim diyorlar, adam vatanına milletine ihanet etmeyip, anne babasıyla tehdit etmelerine rağmen, yine de vazgeçmiyor vatanından. Ulan var mı böyle bir karakter be.
13 Yorumla- 1 yıl
Kurtlar Vadisi'ni hiç izlememiştim ama yorumunuz beni etkiledi. Açıklamanız için de ayrıca teşekkür ederim.
- Cevap sahibi1 yıl
Pusu çok da önemli değil ama Kurtlar vadisinin 1 - 97 bölümlerini kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim, zaten 1 - 55 arası çok çabuk bitiyor. ( aşırı akıcı olmasından ). Bir şans vermenizi tavsiye ederim, pişman olmayacağınızdan %100 eminim.
- 1 yıl
Pekala izleyeceğim. 😉
Run forrest Run. Forrest Guımp karakteri.
Birde Akıl oyunları filmindeki John Nash.11 Yorumla- 1 yıl
Hmmm etkileyici. 🔥
Abiş en çok Chucky seviyoyum çünkü idolüm
11 Yorumla- 1 yıl
Tatlı şey...🥺🩸🔪
😂
- 1 yıl
Frank Martin 🚘👊🏻💪🏻
30 Yorumla - u1 yıl
Joker
11 Yorumla- 1 yıl
2. sıraya onu yazarım. 😎
Maykil korleyone
10 Yorumla- 1 yıl
Optimus , Obi - Wan , Aragorn
00 Yorumla Green Book, Esaretin Bedeli ve Can Dostum.
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 388 cevap paylaştı. Jason
10 Yorumla- 1 yıl
Davy Jones
10 Yorumla Serah
00 YorumlaAngelina julio
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi