Ya size karakter tanıtımı yapayım ya da dizi film anime önerem ne dediniz o işe?

Sailor ayyyy
Ya size karakter tanıtımı yapayım ya da dizi film anime önerem ne dediniz o işe?

Sailor ayyyy
Öneri + felsefe olaydı güzel olurdu heee
Ama bir animenin felsefesini anlatabilmem için bol bol spoiler da vermem gerekir dost.
Hee ehehehe karakteri tanıtırsam otomatik izler yaa hoşuna giden diye düşündüydüm
Rİca ederim dostt.
Kamikaze jeanne jddj
Anaaaa şaşırtıyorsun valla sosyetik hanım. nerden geldi aklın hahah
Sailor'dan geldi, herkes onu ben jeanne izliyordum djd
Ehehe aynı şekil. O zaman sana hafif bir bilgi. Yapımcıları ve yazarları aynı sailor moon ile. Jeanne Fransız tarihinde olan jeanne d arch ın reenkarnasyon haliydi anime de. Jeanne d arch ingiliz fransız savaşlarında fransızların kahramanıdır. Aizizdir 16 yaşında Fransız isyanının semboludür. Anime de ki önemli karakterler tarihte ki karakterlerden esinlenmiştir. Ben vcloude ve neydi o yüzü peçeli adam ya onu sevrdim ahfashjbfah. Al sana nostaljik. D
Chiakii :D
Heh o çaki nogoya :D
Mavi saçlı çapkın sjd
Ah ulan çocukluğum :D
Teşekkür ederim:)☆
Rica ederim efenim (çiçek)
Sailor Mooon diye bağırarak geldim resmen 🌙✨ Çocukluğuma ışınlandım şu an!
Bence karakter tanıtımı + felsefe yap. Anime deyip geçmek haksızlık olur. Mesela Sailor Moon’un “iyilik ve adalet” teması, Usagi’nin saf ama güçlü hali falan… Bunlar konuşuldukça daha keyifli. Direkt öneri zaten herkes yapıyor, ama sen biraz ruhunu kat olaya. Hem anlatırken nostalji kasarız 😄
Kısacası ben karakter derinliği diyorum. Hem bilgi, hem muhabbet çıkar oradan 😉
Cevap
3Cevap
Bence izlemek için öneri olsun. yeni film arıyorum son zamanlarda ya da dizi
Ture detective izleseneBarış.
Anime'ye yeni başlıyorsan Sailor Moon muhteşem bir başlangıç, fakat önce karakteriyle ilgili küçük bir tanıtım yapayım mı?
Ehehe yok yalnıs anlamışsın. Yeni bir seri sorular dizisine başlayacam. Onun hakkında yazdım. Sailor moon bebeyken bitirdim ama 2016 mı 2019 mu ne versiyonu vardı onu da bitirdim eski zamanların hatına eheh
Bana anime öner yaratıcı olsun
Ergo proxy izleyebilirsin suskun hanım. Ya da dr. stone
Harikadr
Ay savaşçıları süper. Fersefesi diyeceğim ama mit, ezoteri ve okült nilgilere dayanır. Arsltırırım yaparım dşyorsan efsane
Efenim zaten hali hazırda sahip olduğum bilgileri kullanacağım :)
Öneri olsun Bremîn 😃
Olsun be yaa
Clannd öneririm 1 ve 2 sezonu var romantizim günlük yaşam animesi
Ne uzatıyon oz izle geç yav
Öner bakalım ula
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar