Yabancı: Hazbin Hotel/Helluva Boss, LUCİFER, the vampire diaries, teen wolf.
FİLMLER
Türk: bişmiyorum türk filmlerinden sadece komedi izlerim ben.
Yabancı: fight club, labirent serisi, örümcek adam, sıcak kalpler (zombi filmi ama romantik içerikli) genelde hayatta kalma temalı film ve dizileri seviyorum ama lost u bitiremediğim için bir türlü yazmadım.
Çukur bildiğime göre çok uzun ve kesitlerini çok izledim. şu an ezele başladım, muhtemelen ona hemen şu an başlamam. Son yaz/3 kuruş bunları bilmiyorum bir bakacağım. luciferin ilk sezonunu izlemiştim aslında sanıyordu ama sonlara doğru Çok sıradanlaşıyor falan dediler bir de aşırı zamanım yoktu ona başladığım zaman o yüzden bırakmıştım başlayın mi yani? Onun haricinde the vampire listemde vardı güzel tercih 👍 evet türklerin komedileri iyi oluyor ( filmlerde ) labirent serisini izledim. Diğerlerine de bakacağım. Bu arada. Ben önereyim Türk komedi: çakallarla dans Yabancı: çinde yaşadığım deri/ Benjamin Butto'nun garip hikayesi Türk dizi EZEL HAAHHAA Yabancı dizi: game of thrones
lucifer sonlara doğru hemen hemen herkes luciferin kim olduğunu falan yavaş yavaş öğreniyor ilahi olaylardan çok kendi iç ilişkileriyle uğraşıyorlar ama bence yine de izle. çakallarla dansı izlememiş türk mü var? the vampire diaries benim ilk yabancı dizimdi ingilizce yi onu izlerken sökmüştüm. 3 kuruş çukurdan spnra gelen 28 bölümlük bi dizi başrol uraz kaygılaroğlu. son yaz alperen duymaz ve ali atayın başrol olduğu mafya ve romantizm dizisi 21. bölümden sonrası kötü ama dizi zaten 26 bölüm. ha bir de sana bir sır vericem güzel diziydi.
Bana deseler ki izlediğin tüm diziler hafızandan silinecek not al izlemek istediklerini, ilk sıraya Interstellar yazarım yemin ederim dehşet bir şey. Teşekkür ederim öneri için, türk dizilerini değil ama diğer önerdiğin rocky falan bunlara bakacağım 😊
Bu benim üçüncü izleyişim olacak, dördüncüsünü artık daha sonra izlerim. :P Marslı filmi bence güzel, tek bir karakter üzerine yoğunlaşıyor. Adamın başarıp başaramayacağı düşüncesi merak uyandırıp izlettiriyor, bu yüzden önerdim. Zevkime güvenmene çok sevindim :D :D
Ay baktım şimdi çok heyecanlandım yaa cok güzel görünüyor keske daha erken olsaydı direkt açardım, bu saatte başlamayayım yarın pizza yaparım kendime açarım izlerim😂😂😂😂😂😂
Keyiflere bak ya pizza filan resmen canım çekti. Bu ortamda izlemek muazzam olurdu. Yanında şekersiz kola da olurdu miss gibi :D :D Evet benim de 3 oluyor şimdi ve bahsettiğim filme bence bayılıcaksın. :)
Duygusal da bazen sarıyor hep duygusal duygusal sarmıyor... bu arada özellikle uyumsuzla yarın başlamanı isterim, hatta müsait zamanda sen onu izle, ben senin önerdiğini😅 uyumsuz aslında birkaç bölüm var ama benim favorim ilk bölüm... muhteşem bir şey yaaaaa favorin olur diye yorumluyorum
Dediğini dikkate alacağım zaten gece geç oldu şimdi izlersem çok odaklanamam listeme aldım zaten izleyip keyif alacağımı düşünüyorum favorime girer belki de dediğin gibi sana güvendim bak :D
İnsanların güvenini boşa çıkartmam pek😂 ama mutlaka başlarken basladım demesende bitince bitti de yorumla. Bunu bir ömür bekliyor olacağım dmmdmeldlddmmddöödmdmd Şimdi izlemeeee kendine güzel bir yemek yap ya da söyle, sonra içecek falan, güzel bir ortam yarat öyle izle😀😀
Sana özellikle yazar anlatırım güzeldi şöyle iyiydi veya iyi değildi daha iyi olabilirdi yani bu kadar dediğine göre iyi oldduğunu düşünüyorum yemeği aklıma soktun şimdi seni ikna edip sana ısmarlatasım geldi :D :D
Bir yemek canım lafımı mı olur HAHAHAHHAAH ne olucakkk. YAPMAYI TERCİH EDERDİM AMA İMKANSIZ... özür dilerim aklına soktuğum için benim hep aklımda maalesef dünyanın en güzel şeyi ya neyse ki sağlıklı besleniyorum de obez değilim yoksa yanmıştım valla bu iştahla 100 kilo olurdum.. tatlılarımı bile muzlu yulaflı falan yapıyorum.
Lütfen seçer misin bi neymiş o en zor tatlı ( türk mutfağı şartları altında bir şey olsun tabi mümkün olduğunca ) gidipte italyan mutfağından seçme😀🤣😂😂😂
Boş zaman + battaniye + güzel hikâye üçlüsü kadar huzurlu bir şey var mı ya 🫶🏻😂
Türk eski dizi dersen “Ezel” ve “Bir İstanbul Masalı” derim. Dram seviyorsan içine işler. Film olarak da mutlaka “Babam ve Oğlum”. Gözler dolmaya hazır olsun.
Yabancıda “Friends” zaten kalbimin bir köşesi ama onun dışında “Black Mirror” ve “Stranger Things” efsane. Film tarafında “Harry Potter” maratonu her zaman iyi fikir.
Tarzın ne, biraz romantik mi karanlık mı seviyorsun? 🎬✨
İşte bazı öneriler: Türkçe için "Eşkıya", "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Muhsin Bey"; Yabancı için "The Shawshank Redemption", "Pulp Fiction", "Breaking Bad" dizisi. Umarım beğenirsin.