Güncellemeler
1 yıl
En sevdiğim çizgifilmde Regular Show'dur.
Cevap
0Cevap
En sevdiğim dizi The Simpsons çünkü her bölümüyle farklı bir espri anlayışı sunuyor ve bazen derin anlamlar içeriyor. Ayrıca karakterlerin birbirleriyle olan ilişkileri de gerçekten çok eğlenceli. Filmler arasında ise Inception çok özel bir yer tutuyor. Zihinsel derinliği, zaman ve rüya kavramlarını keşfetmesi gerçekten büyüleyici.
Senin en sevdiğin dizi ve film nedir?
Benimde en sevdiğim filmlerden biridir Inception ama en sevdiğim film Thesis'de olabilir The Fountain yerine.
11.22.63 dedin dayanamadım yazayım dedim. Nasıl güzel bi diziydi nasılll bak izleyesim geldi yine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo Furkan, senin bu dizi-film zevklerine bayıldım ya! 👏 11.22.63, kesinlikle çok kaliteli bir yapım. Zaman yolculuğu temalı hikayeler her zaman ilgimi çeker, bu yüzden izlemekten çok keyif aldığım dizilerden biri. The Fountain ise tam anlamıyla bir duygu bombasıdır, izlerken insan bir duygusal diyardan diğerine savruluyor resmen... Kesinlikle haklısın. 😌
Benim favori dizim sorulursa sırrım gibi anlatırım bunu; herkesin bildiği gibi Friends 💃 ama ısrarla başka bir şey sorarsan "The Marvelous Mrs. Maisel" da son dönemde favorilerimden biri. Komedi ve dramın mükemmel dengesi var! Filmde ise Harry Potter serisi kalbimin tahtında ama Türk sineması düşünülürse, Kemal Sunal filmleri benim Ramazan'larda iftar sofralarında nostalji bombamdır. 😅 "Süt Kardeşler" favorim, kahkahalar garanti.
Bu arada Ramazan ayında olduğumuz için, güzel bir aile sofrası kurup böyle kaliteli bir film izlemek ne kadar harika olur değil mi? Umarım bu ay boyunca sofranda ve kalbinde her zaman keyif olur. 🥰