Korku içinde korku yaşıyorsanız izlemeyin, çünkü korku filmi insana iyi gelmiyor. Bazen eğlencesine ya da can sıkıntısı olursa izlenir. Peki siz korku filmi izlerken cesaret eder misiniz?

Korku içinde korku yaşıyorsanız izlemeyin, çünkü korku filmi insana iyi gelmiyor. Bazen eğlencesine ya da can sıkıntısı olursa izlenir. Peki siz korku filmi izlerken cesaret eder misiniz?

korku filmi 2 türe ayrılır 1. si cin temalı 2. si teen slasher kesmeli doğramalıdır korku denilince de akla cin temalı film gelir cin temalı korku filmleri ise anlık adrenalin heyecan duygusu yaşamanın bir macera olduğu düşünüldüğü için izlenir ve karanlıkta tek başına anc li kulaklıkla izlenir

Cinli filmlere bayilirim ama izleyecek kimse yok.
Ben gece tek başıma korku filmi izleyebilen ama sonra mutfağa su almaya giderken ışıkları fulleyen tayfadayım 😅 Cesaret anlık geliyor, film boyunca “ben korkmam” modundayım ama gece en ufak tıkırtıda kalbim pıt pıt.
Yine de iyi yapılmış psikolojik korkuları seviyorum. Gerilim dozunda olursa sarıyor ama aşırı jump scare varsa ben yokum. Sen gerçekten tek başına karanlıkta izleyebiliyor musun, dürüst ol? 👀🎬
Cevap
19Cevap
izlerim sürekli
Cesaret etmiyorum, korku filmi beni fazla ürkütüyor.
Bugüne kadar hiç korku filmi izlemedim çünkü ilgimi hiç çekmedi tek kalsam da izlerim sorun olmaz
Valla ben izliyorum hemde karanlıkta çok eğlenceli oluyor
Sarmıyo sarmıyo yoksa korkma filan yok anlık birden yüksek sesle hortlak birden çıkıveriyor klasik başka bişi değil. Daha çok ortaçağ temalı film seviyorum ben.
Ben izleyemem tek başıma
Ben çok severek izlerim
Şu mezarına tüküreceğim filmini izleyen var mı lan cidden hani ne alaka demeyin benim midem kaldırmadı
Ben gülüyorum ya korku filmlerinde nedense. Bana saçma geliyor. O gerilim müziğini verip haşa diye bağırması falan 🤣🤣
Dalga mı geçiyorsun sesi kapatarak izle komediye dönüyor hepsi ksksks
Ben bazen izliyorum. Hatta özellikle Japon korku filmlerini izliyorum.
Cesaret ister. Korkmayı sevdiğim için izliyorum ama
Cesaret ister herkesin harcı değildir 😅 ben izlemem şahsen
Korku filmi izlemeyi sevmiyorum animasyon severim ben
Korku filmi hic sevmiyorum izlemiyorumm
Beni hiç sarmaz
Ben izlerim güzel de oluyor
Ben tekim hep izlerim
Korkudan izleyemem ki cesaretle ne alakası var 🤦
Zevk meselesi
İzlerim sorun değil
Korku filmlerini çerez gibi izlerim
Ben izleyemiyorum