Evet, var. Ne olmuş yani?
Hayır, yok korkarım ben
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet dün gece dediğim filme baktım abi işte Smile 2022 tavsiye ederim buradan da tekrar sana 😀 son zamanlarda izlediğim en iyi kaliteli korku filmi
@NOTDAY Tek yaşıyorum ve tek kalmaktan korkmuyorum çocuk değiliz ki korkalım :D
@NOTDAY Hayır ama ben öyle değilim diye herkes aynı olacak diye bir şey yok sonuçta
Evet gece korku filmi izlemek benim en çok sevdiğim aktivelerden birisidir hatta bugün Scram 6 filmini izledim ve çok beğendim izlemeyen olduysa tavsiye ederim oldukça güzel ve kaliteli bir filmdi ben beğendim. bunun dışında gece yalnızken izlemek daha güzel oluyor tabi ki
Ben korku filmlerinden çok etkileniyorum. Geçen gün gündüz vakti izlememe rağmen ve çok ürkünç olmadığı halde izlediğim korku dizisi beni bir hayli etkiledi bir süreliğine.
Günün herhangi bir saat diliminde yalnız olmadan bile korku filmi izleyemem. Yalnız yaşıyorum. Hiç beklemediğim bi anda gaipten sesler duymak istemiyorum 😱
Kuyruğu dik tutuyum telaşına bile girmem 😂 tırsıyorum
Cevap
13Cevap
İzlenir ya korku filmleri çok sıradanlaştı zaten her şey belli. ağır ağır yürüyen katil son hzda koşan kurban ama yinede yakalanıp sürüklenerek kaçan ölen başrol
Yok cesaret edemiyorum.. yanımda eşim olmalı sarılıp korka korka öyle izlemeliyim ben 😀
Yaşadığım olayları kalemle yazsam oskarlık filim olurdu. Baya kötü olaylar yaşadım. Dabbe filimi sönük kalır benim cinlerle ruhlarla yaşadığım olaylar sonrası🤣
Çok kötü bir şey. Aşık cin musallatı vakasıyım. Çok sorunlar yaşadım. İlk 13 yaşımda başladım şimdi 24 yaşım var ve hala devam ediyor. Şu yıllarda aklına alamayacağın olaylar yaşadım. O korku filimleri var ya hepsi hikayee gerçekle alakası bile yok. Cin musallatı dahada korkunç filimlerde gördüğünüz peri masalı gibi🤣
Sıklıkla geceleri korku filmi izlerim. Özellikle gece daha iyi gidiyor bence.🤧
Evet izlerim
Korkuyorum korkacağım
psikolojisiyle izlenirse
en ufak sahnesinden de korkarsın
Film izlemek için kimseye ihtiyacım yok. Konu film izlemek olunca gece gündüz farketmez her zaman izlerim.
daha dün gece twitchte korku oyunu izledim bi miktar rüyama girdi uyandım gecenin bir yarısı
Filme cesaretim yok
Gündüz olsada yanımda 10 kişi olsada korkarken izliyemezken. Gece mi😱😱😱😱😱 hemde tek😱😱😱😱😱
Benim cesaretim var izlerim.
Sadece o anda gerilmek bana iyi hissettirmiyor.
Sarılacak biri olması şart.
Etkisinde kalırım, bu sebeple izlemem. Ne gerek var psikolojimi bozmaya 🤷🏻♀️😅
İzliyorum ama zerre gerilme bile olmuyor. Cinli falan izleyip gerileyim dedim o bile sarmadı
Kaldıramam ve izlemiyorum korku filmi. Hayat yeterli bu konuda.
Yok yaaa gündüz izliyorum bazen sıkıntı yok ama gece olunca aklıma geliyo lanet😂😂
İzleriz nolmus yani o kırlent ne güne duruyor sarılmaya ağlamaya 😎
Tek odamda kaldığım için izlerim genelde korkmam
Bir filim sayesinde korku filmi hayatım bitti tek başıma asla izliyemem 😬😬
Yok ben almayım 😅 gündüz neyse de gece doğru olmaz
bi ara her gece izliyordum bir süre sonra sıradanlaşıyor kafa kesme göz çıkarma sahneleri
Yani çoğu zaman tek başıma film izlediğim için cesaret demeyelimde alışkanlık olduğunu düşünüyorum, doğruyu söylemek gerekirse çok korkacağımı düşündüğüm zamanlar telefonuma bakıyorum. d
Hayır yok eşimle izliyoruz çoğu kez hiç tek başına izlemedim.
hayır kendı kendımı korkutmayı sevmıyorum ((:
Evet var. Çok güzel gaza geliyorum izliyorum ama uyumaya çalışırken kendime çok kızıyorum
Hayır tek başına film izlemeyi sevmiyorum zaten
Tek başıma izlerim de, evde kimse yok ise asıl problem😄
Evet hatta sıkça yaparım bunu. Korku filmlerine bayılırım
Evet, ne var altı üstü film izliyorum.
Gece amerikan korkunç 911 arama diyalogları dinliyorum 😂
geçen sene 'ne var ben korkmam' diyerek bir korku filmi izlemiştim. tavsiye etmem!!
İzlenir bence korkulcak bir şey yok bana komik geliyor korku filmleri
İzlerim yeterki buna deysin..
Var ama korku filmi sevmiyorum hiç
İzlenir abi ne olacak
Hayır yok korkarım ben😄
Daha önce hiç korku filmi izlemedim gerek de yok.
Normalde yok birde gece olmasımı aman aman😅
Bi insan neden korku filmi izler?
küçükken vardı şimdi yok :D
Hayır yok korkuyorum ben...
Ben hayır ben yoo ben yapamam
Yok izlemem korku filmi
Çok izledim.
Ne oluyor ki
Korku gerilim dışında izlediğim tür azdır
Hyr yok korkarım ben
İzlerim, 0 korku 😁
Korku degl ama gerilim olablr
Sadece gecelerş izlerim ve çok keyifli oluyor.
İzledim izlerim izleyeceğim
Hiç gerek yok. 😬
Tek başıma iblisler ile uğraşıyorum
En büyük hazlarımdan.
Genelde korku filmi izlemiyorum.
Gece değil gündüz bile cesaret edemem 😅😅
Hayır yok, korkarım.
Yanımda biri varken bile izleyemiyorum.
Gündüz bile izleyemem, geceyi bırak yani. 😃
Evimde ışıkları kapatmadan izlerim
izlerim tabikide
Korkarım ki Bn ayyy 😱