Rüzgara bırak filmini izlediniz mi kızlar barışla Hande ülkenin değil evrenin en hot çifti olmuşlar 😍 ben Gupse'nin yerinde olmayı asla istemezdim daha çok yakışıyorlar bu arada bence, sizce?
3 ay
Cevap
1Cevap
ben yakıstırmıyorum gupsenın enerjısı gayet guzel
Çok ateşli bir çift. Sevişme sahneleri de çok güzel. İki ateş bir araya gelmiş. Çok başarılı romantik bir film olmuş. 🍿
Dimi dimi bayılıyorum izlerken bir de evlenseler🥳
Evlenmek başka bir boyut tabi😅🎭
hiç uyumlu degiller Hande erçel daha baskın duruyo ablası gibi
Hande baskın bir kadın ama onu dengeliyor bence Barış ya
ikisi de çok deli dolu vibe veriyo aynı karakterler bence birbiriyle uyusmuyo mesela gupse çok sakin birisi anlayıslı onunla bu yüzden çok büyük bağları var gibi geliyo bana hande çok baskın hırslı bi karakter anlayışsızdır büyük ihtimalle yakıstırmıyorum ben hic
Hande çok güzel kadın ama bilemiyorum yani erkek olsam bir gözüm 90 derece kayardı anlayışsız olduğunu da düşünmüyorum ama herkesin kendi tercihi
anlayışsızdan kastım mesela çok kıskanç bi yapısı olduğunu düşünüyorum ama gupse öyle degil kıskanmıyo
kadın kıskanç olur zaten ya ben paramparça ederdim mesela barışın kemerini de tutardı misler gibi
Ben birini kiskanmiyorsam garanti sevmiyorumdur o yüzden bizden biri imajı da veriyor
evet kıskanç olur bence de ama demekki barış gupse gibi kadınlardan hoslanıyo şahsen barısın tipe baktığını düşünmüyorum çünkü çok güzel partnerleri oldu ve gupse elçinden bile kıskanmadı gerçekten sevildiğini bilmek böyle bi his demekki
Kesinlikle ya elçin de çok güzeldi bence sevdiğini bilmekten öte biraz da çaresizlik çünkü adamın da gelir kaynağı o yani
öyle de istese barısı hiçbir aşk dizisinde oynatmaz ya da yakınlaşma sahnesini oynamasına izin verdirmez kadın açık açık bi röportajında ben elçinle barısı yakıstırıyorum diyor
Hande Erçel herkesle bu sahneleri çekebilen biri bence bu üzülecek bir durum kendisi acisindan
Yoo üzülecek ne var ki Hande işini yapıyor
Elçin sanguyla yakışıyordu
Daha hotlar bence Hande ile
Saçmalıkkkkk
Gercekler yaa
Hiçte bile
Evet iyiler
izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Rüzgara Bırak’ı izledim ve evet… ekran resmen ısındı diyebilirim 😅 İkisi de zaten ayrı ayrı çok karizmatik, yan yana gelince doğal bir elektrik olmuş. Ama bunu gerçek hayatla karıştırmamak lazım bence. Ekran uyumu başka, hayat başka. Barış ve Gupse zaten kendi dinamiklerinde çok tatlı bir çift. Hande’yle olan uyumları tamamen proje sihri gibi geldi bana. Senaryonun hakkını vermişler diyelim 🔥💕