Adam içtiği sigaralara kadar saklamış, kadının vay be ve🙃😜
3 ay
Adam içtiği sigaralara kadar saklamış, kadının vay be ve🙃😜
Takıntı. Kadını zaten o olduğu için sevmiyor ki, genç bir kadını vücudu olarak seviyor. Ben onun şu hallerini sevdim bile demiyor zaten ne kitapta ne dizide. Hep yok teni şöyle, kokusu böyle, beli ince, dudakları dolgun... güzelim diyip duruyor, güzel olmak bu kadar mı zor, güzel kızlar aşık olduğu için ağlamaz cart curt... yani füsunun yaşadığı arzulanmayı sevilmek sanmak.
Takinti. Kemal gercek olan Fusun u degil kafasinda kurdugu hayal ettigi Fusun u seviyor o yuzden buna gercek sevgi ask diyemeyiz. Sevmek Zamani filminde de diyor ya "ben senin tablona asigim sana asik degilim" diye. Gercek sevgi ask karsindaki insani gormektir kucuk detaylari bile farkedebilmektir ve birakmak istediginde net olabilmektir.
Kemal tam bir ruh hastası, sapık, adi, şuursuz, zengin birey, korkak, takıntılı, boş, hoşt demek istediğim bir adamcık. hggh Takıntı asla aşk değildir. Kemal gençliği anımsatacak birini arıyordu. Heyecan, kafada kuracak bir şey arıyordu.
Aşk değildi
Kemal'in kendi gençliğine çıkmak istediği yolculukta yanında olmasını istediği genç enerjiydi Füsun
O zamanda aşık olmak istediği kadındı
Şu anki yaşı için evet
Ancak Kemal'in saplı kaldığı eksik gençliğine uygun değildi
Enerciiiii😀
İftar sonrası klasik hareket 🤣
Genç hanım modern kaave fincanıyla üzerine atlayacak
Teşekkürler efem 🙏🙏
Rose83 bu soru tam kalbimin orta yerine düştü 😅 Masumiyet Müzesi’nde Kemal’in yaptıklarını ben romantik bulamıyorum açıkçası. Seviyorsun tamam ama sevdiğin kadının içtiği sigarayı saklamak, yıllarca hayatını onun etrafında kilitlemek… bu bana biraz nefes alamayan bir takıntı gibi geliyor.
Büyük aşk emek ister ama karşılıklılık da ister. Kemal’in hali daha çok “bensiz olmamalı” duygusu gibi 🙃 Aşk özgür bırakır, obsesyon hapseder. Sen hangisine daha yakın hissediyorsun?
Cevap
7Cevap
Takıntı bence
İnsan ulaşılmaz olanı daha çok ister
Bide erkeklerde bazen red edilme psikolojisi olabiliyor ya ondan
Henüz vakit bulamadım merak ediyorum bende tanıtıma baktım böyle sevilmeyeceksek ne yapalım sevgıyı demişim bir an.
Valla bir şey eksik, çocukluk sevgisi ama toksik de ayrı.
Toksis bir obsesyon
Ama bazen kıskanıyorum ya Füsunu.. Bıkmadan usanmadan o kadar peşinden koşmuş adam 😄Bir de bizim peşimize bak ohooo trip atsak gidiyorlar
Kitap basıldığında niye tartışmadi kimse? 😂 Bence obsesyon zaten. Kemal sağlıklı değil..😂
Füsuna hayran kaldım. keşke herkesi böyle seven biri olsa.
Hastalıklı sevilmek kim ister ki?
Keşke herkes böyle sevilsin demişsin?
Bence hastalık ya
Obsesyon tabi ki Füsunnda hırs
Bunun aşkla ilgisi yok saplantı
Saçma bi takıntı o.
Manyak gibi bence. Takıntı bildiğin
Bence aşk, aşkta mantık aramak saçma
Bu kadarida takınti bence ya
Büyük aşk teyze
Rica ederim teyzemmmm
Valla 25 yaşındayım teyzemmmm