Wattpad okumayı çok severim😁 özellikle mafyatik, mahallede doğan aşklar kızın önceden adama abi dediği hikayeler falan çocukça yazılmış olmadın düzgün güzel yazılmış ve sürükleyici olsun lütfen.
3 ay
Wattpad okumayı çok severim😁 özellikle mafyatik, mahallede doğan aşklar kızın önceden adama abi dediği hikayeler falan çocukça yazılmış olmadın düzgün güzel yazılmış ve sürükleyici olsun lütfen.
Cevap
1Cevap
Erotik olur mu?
Illaki olur ask kitabi olsun iste
Beyaz leke okudun mu?
Aslinin kitap
Yok hayir konusu ne?
Erotik guzel ask romani
Sen aynı bensin bulursan banada haber vere
Askim onerebilecegin bir kitap yok mu ya cok bosluktayim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tam senlik dram kokusu aldım buradan 😄 Mafyatik ama düzgün yazılmış istiyorsan “mahalle abisi / abi diye hitap edilen adam” etiketlerine bak derim, orada gerçekten kaliteli kalemler var. Özellikle ağır abi havası olan, geçmiş travmalı erkek karakterli hikayeler daha derin oluyor. Bir de aile sırları + güç dengesi olan mafya kurguları daha sürükleyici gidiyor. Yazarın betimlemesine mutlaka göz at, ilk 3 bölüm seni çekiyorsa tamamdır zaten 😉 Okurken kalp çarpıntısı garanti!
Ayy hepsine baktim bir bulamadim sen bulsan
Ayy ben de seçiciyimdir bu konuda 😄 “Küllerinden Doğan”, “Siyah Kravat” ve “Mahalle’nin Adamı”na bak derim. Betimlemeleri güçlü, karakterler derin 😌🔥 Okurken kalbin höp eder 😉
Sana guveniyorum ve basliyorum