İzleyip kaldığım yerde bile iz bırakır imzamı atarım " 🙃
3 ay
Çok fazla iz bırakırım. Hayatta iz bırakmak, sen yaşamını sürdürmesen de başkalarının hayatında etkiler yaratmak demektir. İnsanlar, yaptıkları seçimler, davranışlar, eserler veya öğrettikleriyle başkalarının yaşamına dokunur ve etkileri devam eder. İzler kalmak ise, yaşamın sana ve çevrene bıraktığı etkiyi gösterir; deneyimlerin, hatıraların ve seçimlerin seni ve çevreni şekillendirir. Bu ikisi bir arada düşünüldüğünde, insan hem başkalarına dokunarak iz bırakabilir hem de yaşamının kendisine ve çevresine bıraktığı izlerle varlığını hissettirebilir.
İz bırakmaya çalışırım ama insan bazen fark etmeden iz de kalıyor. Hayat iki taraflı bir şey. Dokunduğun kadar etkileniyorsun. Bazen birine küçük bir etki oluyorsun, bazen biri sende derin bir yer açıyor. İkisi de insana ait.
Ben net iz bırakan taraftayım ya. İzleyip kenarda duran değil, “ben buradaydım” hissini minik de olsa hissettiren olmayı seviyorum. Bazen bir insana söylediğin tek bir cümle bile yıllarca kalabiliyor. O yüzden susup geçmek yerine kalbimi koyarak var olmayı seçerim. Hem hayat biraz cesaret işi değil mi? 🙃 Küçük bir imza atmak, dümdüz yürüyüp kaybolmaktan daha heyecanlı bence ✨
Cevap
23Cevap
hiç biri değil.
Bilmem iz bıraktıysamda kimse görmemiş bu zamana kadar demek ki 😁
İmzamı atarım, gelen de giden de izler kalır.
Hayatıma giren herkesde hak ettiği izi bırakmışımdır 🖤
Karşılıklı iz bırakırız ben girdikten bırakırım
Arkama dönüp bakmadığımdan iz bırakırmıyım bilmem. Ama kimsenin izi kalmadı bende.
Hiç öyle iddialarim yok basgan 😃
Sen rahatta kal 😌
Sen o patlıcan burnun ile dünyaya bir iz bırakmışsın
Evet sana giren çıkan olmadığına göre kudurma
😂😂
Çok şımarık bi yorum gibi geldi bee. Şimdi bana selam yazcan İz bıraktıgı falan sancan selam ile
Çöpümü bile bırakmam jdjd
Rüzgarı yeter bre
Yeter skd
Ben izleyip kapatıyorum genelde djdh
İzler genelde bende kalır
Parça eksiltirim
Tamamlayabilir miyim 🥲
Kopartirim
Sabitlerim. d
Göçertirim
Eh ebesinin nikahı sjdydbd6dbf
Ebesini çevirip nikah memurunu siqerim