Kitabın sonunda baş karakter babası sandığı kişinin babası olmadığını öğreniyor gercwk babası aynı anda kızın önünde öldürülüyor kızın sevgilisinin kardeşi kayıp ve kızın sahte babası tarafından kaçırılmıştı o sahnede kızın sahte babası da kızın gerçek babası tarafından öldürülüyor ve kaçırılan kız meselesi yarım kalıyor ayrıca sahte babanın gerçek kızı da kaçırılmıştı eskiden bebekler değiştirilmiş ve bunun daha devamı da var okumadan anlaşılmaz ama
Şu an aklımdan çıkaramıyorum üstelik bu ilk okuyuşun bile değil ama en az ilkimmiş gibi aklıma girdi ya ne yapayım ben Şimdi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biliyorum o hissi… Bazı kitaplar resmen beynin içine kamp kuruyor 😅 Özellikle böyle yarım kalan, travmatik twist’li finaller insanı bırakmıyor. Senin takıldığın yer aslında “tamamlanmamışlık” duygusu. Beyin netlik ister, o boşluğu kapatmaya çalışıyor.
Ben böyle durumlarda ya alternatif bir son yazıyorum kafamda (hatta not alıyorum), ya da tam zıt türde bir şey izliyorum. Mis gibi bir komedi aç mesela, zihnin ton değiştirsin. Bir de kitapla arana mini mesafe koy, üstüne düşünmeyi bilinçli bırakmaya çalış.
Normal yani bu arada, takıntı değil; fazla iyi yazılmış demek bu 😉📚