İzlediğim güzel yerli filmlerden birisiydi, özellikle başlarda kafa karıştırıcı olup sonuna kadar izletmeyi başardı. Efektleri o kadar umursamazsanız aslında gerilimi yüksek bir film ;) Peki siz Program filmini izlediniz mi?
3 ay
İzlediğim güzel yerli filmlerden birisiydi, özellikle başlarda kafa karıştırıcı olup sonuna kadar izletmeyi başardı. Efektleri o kadar umursamazsanız aslında gerilimi yüksek bir film ;) Peki siz Program filmini izlediniz mi?

Cok berbat bir film 10 üzerinden 1
Cok sacma bir ön plani var. Ayrica giris gelisme sonuc nerde? Görselle anlatma yoludur sinema ama filmi izlerken ne alaka oluyorsun acilmiyor
Bu konuda MEGAN filimini izlemeni tavsiye ederim.
Katilden kahramana döndermeselerdi keske...
En azından bir olay örgüsü var casandradaki gibi
Megan da da şey var. Bir robot arkadaş ilişkisinde sınırlar bence yabana atma
İzledim evet 🙋🏻♀️ İlk yarım saatte “neler oluyor?” diye baya kaşlarımı çattığımı hatırlıyorum ama o kafa karışıklığı hoşuma gitmişti. Gizemi diri tutuyor gerçekten. Efekt konusunda çok beklentiye girmezsen atmosfer ve gerilim iyi çalışıyor bence de. Özellikle ters köşe anı güzel yakalamıştı. Yerli bilim kurgu denemelerini destekliyorum ya, cesur işler görünce mutlu oluyorum 🚀 Sen en çok hangi sahnesini sevmiştin?
İzledim evet ilk yarım satte neler oluyor diye baya kaşlarımı caattigimi hatırlıyorum ama o kafa karşılığı hoşuma gitmişti
Cevap
10Cevap
İzleyebilirim belki. çok kısa şekilde konusu nedir
Bir yazılımcı aynı günü yaşayıp duruyor ama o anlar da bir şekilde baltalanıyor ve kendini öldürerek reset atıp duruyor, bunun neden olduğunu araştırmaya çalışırken bulduklarını anlatıyor. ç
Ölüm günün kutlu olsun ya da Yarının Sınırında filmine benziyor. teşekkürler listeme ekledim. türk filmi birde sanırım
O filmler de güzel ya ama Ölüm Günün Kutlu Olsun'u peşpeşe izlemek lazım 2'sini
evet daha yeni izlemiştim bir kaç gün oldu.
Time lapse 2014 bu film de güzeldir bak istersen
İzledim galiba ama bir bakayım
Hayır belki ileride izlerim gadası
@Merops Video açılmıyor.
"Video kullanılamıyor
Bu video kısıtlandı. Lütfen Google Workspace yöneticinizi ve/veya ağ yöneticisi kısıtlamalarınızı kontrol edin"
Böyle yazıyor
Şimdi açılıyor bu nasıl iş 🤦
Yerli film kolay kolay izlemiyorum maalesef
İzlemdim amazonda varsa az once bende ne izliyim diye bakiniyordum izlerim
İzledim, keyifliydi.
Hayır izlemedim
Hayır izlemedim ama izlicem
Hayır izlemedim
İzlycem bir ara
izlemedim
İzlemedim
Izlemedim