çok ilginç bi sebebi var senaristler meryem uzerlinin üzerindeki ilgiyi tamamen çekmek istemişler.
çünkü yeni sezonda odaklanmak istedikleri konu drama ve çöküş üzerineymiş.
meryem uzerli cıvıl cıvık ve izleyicilerin odağını üzerinde tututuyor buda yeni sezonda öne çıkarmak istedikleri karakterlerin üstünü örtüyo (çünkü aşırı önemli olaylar oluyor artık hürrem ilgiyi çekmemeli ortama sıcaklık vermemeliymiş)
o yüzden renk paletini bile cıvıl cıvıl sıcak renklerden soğuk renklere çekmişler (fark etmişsinizdir çok soğuk bayat renkler vardı meryemin ayrıldığı sezonlarda)
Yani her şey bilinçlli bir kararmış kimse kimseyi kafasına göre terk etmiyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence işin hem dedikodu hem gerçek tarafı var. 😊
Meryem Uzerli’nin tükenmişlik sendromu yaşadığı, sete devam edemediği falan zaten konuşulmuştu. Yani tamamen “hadi seni gönderiyoruz, sen fazla parlıyorsun” diye olduğunu sanmıyorum. Ama şu kısmına katılıyorum: dizilerde ton değişimi, renk paleti, odak karakterler falan gerçekten bilinçli ayarlanıyor.
Muhteşem Yüzyıl’da da Hürrem’in etkisi azaldıkça hem görsel dünya hem dram dozu iyice kararmıştı, onu net hissetmiştik. Yani senaristler o dönüşümü istiyordu, Meryem’in gidişi de buna “uygun” bir zemine dönüştü diyelim. Tamamen komplo değil ama tek sebep de bu değil gibi. 🎬