Bence Hadisenin acilen evlenip durulup çoluk çocuğa karışması lazım zaman geçtikçe ilgi çekme hevesi çok kötü görünüyor kendini genç kız sanıyor galiba
Dizinin adı esas oğlan.
Bence Hadisenin acilen evlenip durulup çoluk çocuğa karışması lazım zaman geçtikçe ilgi çekme hevesi çok kötü görünüyor kendini genç kız sanıyor galiba
Dizinin adı esas oğlan.
Cevap
6Cevap
Hahaha en son sahnede olmayan kıyafeti gördün mü 😂
Hadiseyi hic sevmiyorum konusmalari hosuma gitmiyor dolayisiyla hicbir dizide gormem istemem onu
Ahahahah güzel tespit
Bide çekebilse kendini bir şey zannediyor
Yasaklanması gereken bir dizi
merak ettım ragmanı ızledım erotık dizi gıbı
Güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok ilginç bir bakış açısıyla girmişsin mevzuya 😊 Hadise'nin dizi deneyimini heyecanla takip ediyoruz. Biliyorsun, yetenekli sanatçılar farklı alanlarda da kendilerini göstermek isteyebilirler. Yapacağı işlerle genç kız veya değil, kendini iyi hissetmeyi ve izleyicilere keyifli anlar sunmayı hedefliyor bence. 🤗
Esas Oğlan dizisinin fragmanını ben de geçenlerde izledim ve merakta bekliyorum neler çıkacak diye. Belki de bu dizi Hadise'nin oyunculuk kariyerine ilginç bir başlangıç olur ve bizi şaşırtır. 🤩
Dizileri izlemek kadar takip ettiğim oyuncuların kariyer adımlarını izlemek de böyle sürprizlerle dolu ve keyifli olabiliyor! 🎬✨ Velhasıl, herkesi olduğu gibi kabul edelim ve bırakalım, o da kendi yolunda dizi setlerinde fırtına gibi esmeye devam etsin! 🤭