çok eskiden izledim güzeldi filmin detaylarını hatırlamıyorum ama hatırlattığı sey biri size o.. diyorsa ya gerçekte o.. sunuzdur ya da kaşıkçı elması

çok eskiden izledim güzeldi filmin detaylarını hatırlamıyorum ama hatırlattığı sey biri size o.. diyorsa ya gerçekte o.. sunuzdur ya da kaşıkçı elması

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
izlemedim maalesef
Ne godfather serisini izledim, ne harry potter
god izlenir harry bilmem
İzledim. Vermek istediği mesaj güzel bence. Filmin ayrı bir enerjisi var bu müziğide çok güzel hep dinlerim. https//youtu. be/KT44aQ_10XM? si=fDyBP9MfqGgYDTKM
Atmamış Monica Belluci-Come Vorrei
İzlemiş olabilirim belki ama kişinin fiziksel görünüş imaj yapısından belli oluyor Aşırı dünyaca ünlü bir görsel yapıya sahip olduğu.
Guzel filmdi.. Bir coxugun ergenlige gecisi hqyalleri.. Insqnlqrin bqskq insqnlqr uzerinde nqsil etkiler biraktigini vs guzel qnlatir :))
İzledim pek izlenecek bir film değil ama verdiği mesaj belki tartışılabilir.
entresan
böyle bir klasiği izleyip izlemediğimi hatırlamıyorum
İzledim güzel filmdi
Ne zaman izlesem ben bu kadına yükseliyorum
İzlemedim sanırım
izle 🙂
Tamam bakacağım
😀
Neden güldün kız 😳
zorla izletiyomusum gibi oldu 😀
Bakarım, baktım sarmıyor kapatırım fakat konu o değil. Tavsiye edilen filmlere mutlaka bakarım, ben de açık seçik bir film sandım 😂
yok be ben uslu cocugum yapmiyom öyle 😀
😉tamamdır
Yok izlemedim izleyim mi
izle
İzle dedin izlemem tersini deseydin olurdu 😂
nasil. istersen 😀
He ben nasıl istersem öyle
A bu filmiydi izliyim hemen sağol mama
izle kutayim 🙂
Teşekkürler mama izlicem mutlaka 🙏
🙂
😊
Izlemedim ama tavsiye ediyorsan izleyeceğim
izle güzeldi o zaman 10 yasinda falandim cok hatrlamiyom filmi 😀
İzledim kii ama beğenmedim kii...
niye
Yapacak bir şeyim kalmadı haya beni fhişeliğe sürükledi temasına inanmıyorum. Konu farklı bir şekilde ele alınsaydı severek izleyebilirdim. Zaten hikaye melena adına yazılmamış monica bellucci den nasıl faydalanırız teması üzerine kurulmuş sevemedim o yüzdenn :))
öyle bakmadim ben filme cocuktum onu izledigimde üzülmustum gercektede olmustur bu hasiseler ama mantikli dedigin de
Hayır ama düşünüyorum izlemeyi
İzlemeye fırsat bulamadım
İzlediğimi hatırlamıyorum
Hatırlamıyorum, izlemiş olabilirim
Gelen giden bu kadını sorar ne saçma kafalar var
Malena unutulur mu hiç : ))
Hızlandırılmış şekilde izledim 🤣
Izledim de kotu bir film
izlemedim onu
İzledim..
Hayır 🗿
İzlemedim