Ben hala Kemalin sırf Füsun içti diye Füsunun 4213 sigara izmaritini saklamasındayım...

Ben hala Kemalin sırf Füsun içti diye Füsunun 4213 sigara izmaritini saklamasındayım...

ben her türlü kitabı okurum ama bunun kitabına bile dayanamadım, saçma sapan romantize edileceğine de eminim izlemicem sahneleri düşerse bakarım bi
uğultulu tepeler aynen dediğin gibi kitapla alakasız sadece isimleri kullanıldığı saçma sapan bi uyarlaması olmuş onu artık öyle izlicez zmzmsl aynen aşırı sinirlendirdi beni romantize edenler daha da sinirlwndiriyo
Ay ay ay tabii ki izleyeceğim, ben bir yılı aşkındır bugünü bekledim.. Aşk kadınıyım ben, aşığım aşka , hal böyle olunca da elbette ki izlerim, çok aşk var o dizide. Aşkın olduğu her yerde ben de varım, çok seviyorum romantizmi, romantizmle birleşen erotizmi.. Ve dizide bunların hepsi var..
Bu arada yorumları okudum da çoğu arkadaş izlemeyecekmiş, hayret ettim doğrusu. Ah izleseler eminim ki kitabını da okumak isterler, zaten kitabını okuyan arkadaşlarımız diziyi izlemeye can atıyor, sen de kitabı okudun, yoksa nereden bileceksin Kemal'in Füsun içti diye, Füsun'un ağzı değdi diye 4213 tane sigara izmaritini sakladığını.. Mükemmel bir his dizisini izlediğin kitabı okumak. Ah gelsin 13 Şubat , fragman da zaten cayır cayır🔥, ah fragman böyleyse dizi nasıl kim bilir🫠 Aşk dolu aşk.
Zaten benim bu kitabı okumama hemşirem (hemşire eski dilde kız kardeş demek) vesile oldu, bana dedi ki: ''Muhakkak özellikle de senin okuman gereken bir kitap'' dedi. Ay malum içinde malum konular geçiyor, ilk okuduğum vakit böyle hınzır hınzır gülüp ''bu ne ya''dedim. Mercimeği fırına vermiş Kemal ve Füsun. Yazarın öyle bir anlatımı var ki, o ayıp olan kısımlar gözümde canlandı, hemşirem o kısımları utanarak, sıkılarak okumuş , yahu ben o kısımları kikir kikir gülerek tekrar okudum. Hatta tekrar okuyayım diye kitabın sahifesini büktüm.. Onların aşkına aşık oldum ben, kimisi Kemal'in aşkı için takıntı dese de ben aşık oldum o aşka, sonu mahzun bitti lakin ve tüm bu mahzun sona rağmen Kemal çok mutlu bir hayatı olduğunu söyledi. Hayatından Füsun geçti diye..
Hatta o güne dair yani 13 Şubat 'a dair hayallerim var, o gün mumlar falan olacak odamda ve ben öyle seyir keyfi yapmayı, gece izlemeyi tahayyül ediyorum. Ağlar mıyım acaba izlerken. Eminim ki şu sıralar Masumiyet Müzesi'ne gidenler çoktur , dizi gelecek ya, kitabı da ilk kez okuyacaklar dizi yayınlanmadan evvel hızlı bir şekilde okuyorlardır, ne güzel kitaptaki anılar onların dimağında en sıcak, en taze haliyle kalacak. Ben de çok istiyorum Masumiyet Müzesi'ne gitmeyi.. Vapura binmeyi, martılara simit atmayı falan. Ah kitabı okudum, diziyi de izlerim büyük ihtimalle, çok büyük ihtimalle ve geriye sadece Masumiyet Müzesi'ne gitmek kalıyor, nasip olsun bir gün diyerek sonlandırıyorum satırlarımı.
Ay çok güzel yazmışsın ilk bölümü izledikten sonra yine konuşalım
En güzeli de bu aşkın nostaljik olması,70'li zamanları izleyeceğiz sanırım. Nasıl çok seviyorum o yılları, buram buram nostalji, yeşilçam tadında olacak gibi, nasıl bahtiyarım❤️
Bu arada eic için de müteşekkirler🥰
Kesin izleyeceğim, hatta listeme çoktan ekledim bile 😄 Kitabı yıllar önce okumuştum, Kemal’in o sigara izmariti manyaklığını hâlâ unutamıyorum. Hem o saplantılı aşk hâlini ekranda görmek, hem de dönemin İstanbul atmosferini izlemesi çok keyifli olur bence.
Sen ne yapacaksın, ilk gün mü açarsın yoksa yorumları mı beklersin? 🍿📺
Cevap
9Cevap
Hayır izlemeyeceğim
Kitabı okudum
Tamamen benim hayatım
O yüzden okurken çoğu yerde gözlerim doldu
İzlicem ilk fırsatta
Omuzuna dökülen saçları toplardım defter arasında saklardım
Orhan pamuk bende bir anlam ifade etmiyor bazı sebeplerden ötürü
O kadar da masum değilmiş. Valla izlemiyorum.
Kitabını bir kaç defa okudum ama film aynı tadı verir mi bilemem
Selahattin oynuyorsa iyidir.
Merakla bekliyorum izleyeceğim
Yok.
Hayır
Hayır izlemeyeceğim
Hayır izlemeyecem
izlemeyeceğim
İzlemicem
Hayır izlemicem
izlemem
İzlemicem