Ankete de katılalım. İzleyecek misiniz 13 Şubat 'ta Masumiyet Müzesi dizisini?
Bekliyordum bu haberi , evet bu haberi, ay nasıl bahtiyarım, mutluluktan uçuyorum, heyecanlıyım.
Şayet kitabını okumadıysanız okumanızı tavsiye ederim, resmen oyuncular da kitabın içinden çıkmış gibi.
Ben o kitabın sahifelerinde kayboldum. Orhan Pamuk nasıl da güzel anlattı, nasıl bir hayal dünyası bu yazdıkları. Kemal ve Füsun gerçekten var sandık, hayalini müze yaptı, biz o hayali de sevdik, nasıl çılgın hayalleri var, akla gelmeyen. Hayran kaldım Orhan Pamuk'a.
Bilhassa kardeşim bana ''özellikle de senin okuman gereken bir kitap''demişti. Ben çok severim de aşk meşk işlerini , romantizmi falan, aşka dair her şeyi, aşkı okumayı, aşkı dinlemeyi, aşkı izlemeyi. Bir gün aşkı da yaşar mıyım acaba, hisseder miyim iliklerime kadar,"Aşk diye bir şey yoktur'' dediğinizi duyar gibiyim lakin bence var, ben inanıyorum, yaşamamış olsam da çok inanıyorum, hem inanmak için yaşamak mı gerekiyor :)) Aşka dair şu filmler, diziler daha da bi sevdiriyor aşkı insana. Aşkı yaşamamış olsam da aşkın kendisine aşığım bu kesin, bak bunu biliyorum işte☺️
Orhan Pamuk.. Onun anlatımı, hayalleri falan nasıl da çok benziyor hayatımdan güzelliğiyle geçen o nadide kalbe, yazım dili, anlatımı Orhan Pamuk'la aynı, o kitabı bilhassa ona hediye etmek isterdim, bilhassa onun okumasını isterdim o kitabı, eminim ki yazara yakın hissederdi kendisini,''bunları ben mi yazdım acaba'' diye düşünürdü.
Orhan Pamuk'un yazı dilinde tanıdık eski bir dostun hatırası vardı.. Burdan o eski dosta da selamımı çakmak istiyorum, sevgiyle kal ey dost🌿
Ah bu arada bir gün Masumiyet Müzesi'ne de gitmek istiyorum🫠Dua edin, belki birinizin duası kabul olur da ben giderim o müzeye, inşallah giderim, çok çok çok istiyorum.
Dizinin fragmanını da şuraya bırakıyorum, çok çok çok mutluluk🥰
13 Şubat 'a da 37 gün kaldı. Sizler izleyecek misiniz kitabı olan, müzesi olan, akla hayale gelmeyen hayallerle dolu bir muhteşem diziyi?
Ocak/7/2026
Yılın ilk sorusu #MasumiyetMüzesi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben o fragmanı görünce baya bi durup ekrana baktım, itiraf ediyorum. 😄 Masumiyet Müzesi’ni yıllar önce okumuştum, bazı cümleleri hâlâ aklımda. Kitabın o takıntılı, incelikli aşk hâlini diziye nasıl taşıyacaklar çok merak ediyorum.
Kesinlikle: *“Evet, izleyeceğim. Selahattin Paşalı var😍”* şıkkı benden. Hem aşkı izlemeyi seviyorum, hem de İstanbul dekoru + Pamuk evreni benim için kaçmaz. Umarım sen de hem diziyi izler hem de o müzeye gideceğin günü yaşarsın. 🌿💕
Ağzın bal yesin💜 Amin, çokça amin☺️
Bu arada şimdiden çok heyecanlıyım, izlemeden biliyorum ki ben bu diziyi çok seveceğim, fragmanını bile defalarca izledim.
Okuduğum satırlar vardı fragmandaki bakışlara yüklenen duygularda..
Fragmandaki o bakışlar gerçekten “satır” gibi, haklısın 😍 Ben de yayın gününü sayıyorum resmen 💜📺✨