Siz cevabınızı yazın, ben de filmimi izleyeyim.
Mısırları ben patlattım ha, bir o kadar da hamaratımdır. :D

Siz cevabınızı yazın, ben de filmimi izleyeyim.
Mısırları ben patlattım ha, bir o kadar da hamaratımdır. :D

Filmle patlamış mısır bir adım öndedir Sebebi nostalji, sesi, kokusu film ritüelinin parçası gibi. Gözü ekrandan ayırmadan yenir, eli yormaz, doygunluğu da tam kararında olur tam da benim şimdi yaptığım gibi patlamış mısır yerken bu soruyu görmüş olmam iyi oldu diyebilirim
misir patlatmak ciddi beceriklilik gostergesidir bu arada, hic yaniksiz yapabilen cok az. ben cips pek tuketmiyorum o yuzden misirla daha iyi
Mısır patlatmak zor tabii, hamaratım derken şaka yapmıyorduk biz de 😀
kucukken yaramaz olan cocuklar buyuyunce becerikli oluyo diye bi teorim var ya, cinsiyet ayrimsiz o yuzden inandim 🙂↕️
Çok doğru bir teori, lütfen bu teorini bir yerlerde yayımla ki çocukları yaramaz olan anneler bunu okusunlar
henuz fikirlerimi dunyaya acabilecegim kadar taraftar kitlem yok malsf ama bi 10 kisi olunca hemen yayimlama cesareti gostericem ve sizi kurtaricam yaramaz cocuklar soz 🥹✨
O zaman ilk isim olarak beni listenin başına yaz. Kalan dokuzu bulamazsan onları da ben bulurum, yaramazın çevresi de yaramaz olur 😀
yaa tamam hemen hazirlamaya basliyorum cok tesekkur ederim 🙂↕️💖
Rica ederim, hadi göreyim seni 🫡
🫡
Ev yapımı patlamış mısır varsa cevap net: Mısır! 😌✨ Hele fotoğraftaki kâse dolusu var ya, tam “film başlasın” mısırı. Cips güzel ama o daha çok maç, arkadaş buluşması atıştırmalığı gibi geliyor bana. Film = mısır, bu denklem benim için bozulmuyor.
Bu arada merak ettim, Netflix’te ne açtın? Ona göre içimden sana yan atıştırmalık da önereceğim. 😄🍿📺
Cevap
4Cevap
Tv dizisiyse Mısır Netflix dizisiyse ya da filmi cips
ikisi de gider
Evet Barış
Aynen, patlamış mısır olmazsa olmaz. Cips mi? Ne cipsi?
Lays, Doritos, Ruffles, Patos Matos işte
Tuzlu patlamış mısır daha iyi olur
Tuzlu bu da
Afiyet olsun
Patlamış mısır
Farketmez o anki moduma bağlı
Cips gider her türlü
Film izlerken bişey yiyemiyorum niyeyse
Popcorn başka be
Onların sesinden filmi duyamam. İkisi de değil 😀
Sen ne iş yapıyorsun
Araştırma görevlisim bayan gizli. Akademi yani. Dr. Öğretim Görevlisi olduğumda hesabımı kapatacağım artık 😀
Geç dalganı pislik
Dalga geçmiyorum, öğrencim falan çıkar mazallah 😬
Ayrıca sen kimsin?
Hiç senin kadar yakışıklı bi öğretmenim olmadı
Tipini ne yapacaksın önemli olan donanımlı olup olmaması. Kimsin?
Her ikiside gidiyor
Cips
Mısır tercih ederim
Cips
patlamıs mısır.
Mısır
İkisi de güzel gidiyor ne yalan söyleyeyim.
cips
cips
Cips
Canım ne isterse
Cips
Cips
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar