Beslenme düzenimdeki ufak kaçamakların yerini daima patlamış mısır alır. Bayılırım ama canım pringles çekmiyor da değil…Sizce Filmin yanında cips mi, patlamış mısır mı?

Beslenme düzenimdeki ufak kaçamakların yerini daima patlamış mısır alır. Bayılırım ama canım pringles çekmiyor da değil…Sizce Filmin yanında cips mi, patlamış mısır mı?
Ben genel olarak filmin yanında her zaman kola içmeyi seviyorum. çünkü bir şey yediğim zaman filmde altyazılara odaklanamıyorum hiç bir şekilde. bu yüzden de kola veya kahve yeterlidir benim için.
Patlamış mısır daha sağlıklı bir atıştırmalık
Cipse oranla.
Tercihim. patlamış mısırdan yana
Patlamış mısır kötü kolesterol ile savaşır ve kalp sağlığınızı korur. Ölçülü ve sağlıklı şekilde tüketilen patlamış mısır, kan şekerini düzenler. Böylece insülin dengesini sağlar. Diyabet hastaları da evde hazırlanan yağ ve tuz oranı düşük patlamış mısırlardan yiyebilir.
Cips de canımdır ciğerimdir ama biraz tuzlu kaçıyor ve yağlı olunca çabuk kesiyor. Mısır öyle miii assla o yüzdendir ki ilk tercihim misurdur
Bir an benim fotoğrafı attın sandım, bu kaseden her evde varmıymış😄
Ben de ilk gördüğümde benim mısırımı çaldın sandım🥺
Belediye dağıtıyor sanırım annem ordan almıştır
Cevap
8Cevap
Ya ben bu mısırı karamelli yapıyorum nazende barbekü soslu enfes oluyor, fakat ben pringlesscıyım daha çok...
Senin eşsiz yemek skillerin…💯
Tişkürler efenim
Normal şartlarda çok sık tüketmem. Aklima da gelmez ama cips severim. Tercihim ondan yana olur.
Tuzlu patlamış mısır tercih ediyorum genelde , cips eskiden çok severdim ama artık canım pek istemiyor.
Diyetteyim ya ikisi de süper olur da çayla birlikte
Mısır tabii ki ya. Cipsin sesi sinir bozucu oluyor film izlerken.
Popcorn en iyisi ya avuç avuç yiyerek ımyehhh
Arkadaşlar kocam ımyeh de yoksa salonda yat diyor? ↗
Aklıma şu soru geldi Allah affetsin ahahaha
Mısır. Pringles da iyi. Lays fırından haşhaşlı da güzel. alaturka'yı da es geçmemek gerekir, ayıp.
Cips.
Patlamış mısır çok yağlıdır
Cipsi daha çok tercih ediyorum.
Cips hemen kesiyor ya :) patlamış mısır candır.
Patlamış mısır iyi gider!
Cips çok ses çıkartır
Patlamış mısır
Cips❤️
Mısır..
Mısır
Patlamış mısır
ikiside
Ikiside olur 😋😋
Cipss
Cips
Cips