Kızlar 2020 korona döneminde izlediğim komşu kdramanın adını bulmama yardım eder misiniz 🙏🏻?

korona zamani 2020 gibi izledim sanirim. ana karakter omuz hizasinda kut siyah sacli bir kizdi kahkulu vardi sanki biraz garip biriydi tarzi falan da garipti uzun etekler falan giyiyordu toplum tarafindan cekici algilanan biri degildi boyle aman aman guzel degildi yani. ana erkek karakterle komsuylardi buyuk bir apartmanda falan yasamiyorlardi sanirim o evde/ apartmanda sadece iki kisi yasiyordu biri kiz digeri erkek ikisi de tek yasiyordu ailesiyle degil. dizi komedi veya romantik olabilir ve komikti eglenceliydi diye hatirliyorum. ikisi de yetiskindi okulda gecmiyordu dizi. kiz cocuga baslarda baya sinir oluyordu birbirlerinden pek hoslanmiyorlardi. cocuk boyle diger kdramalardaki gibi inanilmaz zengin inanilmaz yakisikli taninmis biri falan da degildi yani toplumda boyle cok parlayan bir degildi ama yakisikliydi bence. kiz baya garip biriydi hic arkadasi yoktu yalniz biriydi ve ilk basta baska birisinden hoslaniyordu sanki. ilk izledigim kdrama bu diziydi korona donemi dizigomdan izlemistim kizlar lutfen bulun🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar 2020 korona döneminde izlediğim komşu kdramanın adını bulmama yardım eder misiniz 🙏🏻?