Film karakteri olur gerçek seri katil olur animasyon olur anime olur fotolara göre hangi ruh hastası olduğunu söyleyeceğim.

Film karakteri olur gerçek seri katil olur animasyon olur anime olur fotolara göre hangi ruh hastası olduğunu söyleyeceğim.

Cevap
17Cevap
çok güzel soru olmuş söyle 😃
Kızıl saçlı kadın cinayetlerinin faili henüz bulunamamış. Sen o ol :D Amerika da 12 kızıl saçlı kadını katleden hani :D
Olur.
İlk defa birine kurgusal karakter söyleyeceğim. Çünkü o seninle özdeşleştirilmiş. Batman karaşovalye yükseliyor da ki joker :D
Eyvallah :D severiz
Aha birisi profil fotoma girecek sonunda ghdjfk
Dario nikolaevna :D 38 killi var zengin bir Rus toprak sahibi...
Güzelmiş kadın 😅
E Rus bi kere :D:D
🙃Gizli mesaj alındı. d
En sevdiğim konulardan, lütfen! Bende hangi katil ruhu gizlenmiş?
Japonya da bir efsane var, kuchisake onna efsanesi. Efsaneye göre kuchisake çocuğu olmayan çılgın bir bakredir. Bu yüzden gece tek başına gezen çocukları yermiş. Bu mitolojik hikayenin alt yapısında o dönem yaşayan onna kuchisake diye bir kadın varmış. Ve bildikleri kadarıyla akşamları çocukaları kaçırıp yermiş. Konunun doğruluğu kanıtlanamasa da karın deşen jack misali böyle bir efsanenin doğruluğuna inanılır :D O diyeyim.
medium.com/.../japanese-folklore-the-kuchisake-onna-582018c1e54
Eheheh ama napıyım. Profilde ki kültürel giysiler çililere ait olsa da onlardan bildiğim bir seri katil yok :D Bende japonyadan gideyim bare dedim hehehe. Rica ederim efenim ne demek.
Ehehehe (çiçek)
hadi gel de salla bakalım, böyle bir ponçiğe seri katilligi yakıştırıosan ☺️☺️😇🥰
En psikopatını söyleyeyim de gör :D Leonarda gianciulli. 4 Kill alıp 3 ünden sabun yapıp satmıs, kullanmış falan .
Kullanmayaydi iyidi 😵💫🥴🥴
ghahsafh
Eheheh bu farklı bir soru olmuş... Bakalım payımıza ne çıkacak..
John wayne gayce ol kank.
Tabii ki deee...
İt izledin mi peki dost?
Ehehe geçmiş olsun dost
Bu yaşa kadar olmadigim için kendimi tebrik ediyorum. Söyle bakalım olsam kim olurdum
Belle gunnes efendim. Google latın çok uzun hikayesi ama ilgi çekici. D
🙊 beğendim Hell's Belle 😂😂
Ehehehe çoğu kimse tanımaz bilmez o filmi hikayeyi.
Neden bizi katil ediyosin teletabiler varken
Sen lala ol :D:D Ya da po
Katil diye gta vice citydeki Ken Rosenberg'i görsel olarak kullanman peki bro saşdklasşd
Hahbfabh benziyor mu kene bu cahil :D Zodiac katili bu heheh
Ken babayın oğlu mu terbiyesiz
Ehehehe hz ken mi demem lazımdı kanka?
Ken bey diyeceksin, ken abi diyeceksin hadi hiç olmadı Ken rosenberg diyeceksin. İlla tommyi mi çağıralım ha şlasdasd
HAHfbhabha pardon abi özür dilerim o zman :D
Burada pp yok ama Walter white ig de neymişim
Öyle ise gurme bir seri katil lazımm. Hmmm Sharon kinne diyorum. Melek yüzlü katil. (Tabi 1900 lü yılların güzellik algısına göre...
Biraz sert diyorlar görünüşüme birde senin bakış açını merak ettim ne?
Yuk yaa gayet mulayim sevecen yakısıklı gorunuyorsun. Hangisini desekk Jeffrey Dahmer olsun.
Saol meraklı değilim. İnsan kurtarıyoruz daha çok..
Olsun yine de sen Joanna dehnehy sin. D
Olur isterim
İrlandalı alice kyteler efenim. Topraklarına dadanan ingiliz ve iskoçları zehirleyen bir cadı olduğuna inanılıyor. Tam olarak kaç killi vvar bilinmiyor ama 50 den fazla olduğu biliniyor.
Sende suriyeli kyteler :D
Aa lütfen söyle
Sadece gurmeler bilir. Carla homolka diyorum :D
Rica ederim (çiçek, nergiz)
Gönder gelsin
Juanna barrazza 48 miydi 42 miydi neydi kadınları kendi evlerine gidip öldürüyor. Kadın avcısı juanna
Seri katillere benzetilmek istemem
En çirkininin adı neydi ya :D Onu söyliyim de gör eheheh. Gelmedi aklıma asjkdfbas Heh şey ol Baba Anujka :D Aşk iksiri neyin satıyorum diye insanlar meftahlayan kadın.
Benzetme demedim mi ajjds
Hehehehe öyle oooomassss. :D
Oldu bile 🤦🏼♀️😮💨👊
Olur söyle bakalım
Kurgusal desem fazla mı basite kaçar ya :D Sub-zero diyesim var :D
En korktuğumu bilirsen ödül
Bence aileen wournos tan korkuyorsun da. D Sana erkek bi seri katil lazım. Tamam sen zodiac katili ol :D
Yok yüzünde maskesi olan bi katil, dbd oynarken hep onu seçerim
Hee kurguu jason mı?
M ile başlıyor
M ile başlayan bir tek mıchael myers ı biliyom dbd den oynamayalı yıllar oldu asnfkjl
Hee o evet
En az korkuncu bence :D Çığlık ile birlikte ehuehue oyundaki skilleri etkilemiştir.
Sessiz olması oyunda beni korkutuyor
Olurr en sevdiğimmm 🥳🌸
Verma banfield. Evlilik arefesinde kendi ebeveynelri kardeşi ve nişanlısı dahil 6 kişiyi öldürmüştür.
Adamı hemen araştırıyorumm 🌸🥳👻🎈 çok çok teşekkürlerrrr 😄🌸
Ne demek efenim çiçek nergiz adam değil kadın
👻🎈🌸
Olur istersen söyleyebilirsin 🤗
Jane toppan diyorum efenim. 1900 lü yıllarda 31 cinayet itiraf etmiş, ve çaresiz hayatın ezdiği insanları özgür bıraktığını söylemiştir.
Ehehe çiçekler nergizler bizden efenim
Söyle kanka
Andrei chikatilo. Sovyetler zamanının Ukraynasından dan çıkmış bir ruh hastası. ROstov kasabı olarak bilinir.53 kill i var...
Sana benziyor ama bence daha yakısıklı kjlsafbak
Valla ben o kadar da boş değilim.
Söyle bakalim
Milena quaglini kendisine tecavüz etmeye çalısan 3 adamı olay sonrası bulup tek tek öldüren seri katil. Bence katil denmezde neyse...
Bencede denmez cuk oturmuş tebrikler öldürdüm gercekten:))
Tabii. 😁
Bir başkasına da yaptım bu benzetmeyi ama senin adın zaten benim ki belli diyor :D Zodyak katili...
Olur söylee
Ilse koch. Kamplarda esir tutulan ve dövmeli olan esirleri öldürtüp, dövme tutkunu olduğu için o kısımların derilerini kestirip saklardı :O
😨😨
olur soyleyebilirsin
Ölüm meleği nickname li Joanne toppan diyorum efenim
Söyle bakalım
Alice kyteler efenim. Tüm eski kocalarını zehirleyerek öldüren, erkeklerden böyle intikam almak için bol bol evlenen bir hatun kişisiydi kendisi :D
Söyle bakalım
Charles manson diyelim fiyakalı olsun.
olur
Miyuki ishikawa. Ev hanımı gibi takılan devlet ajanı bir seri katil. Bilinen 103 kill i var.
sorun yok çok masum biri
Taaabiiii kii dee
Olabilir buyrunuz..
Sara aldrete efenim. İnsan ve uyuşturucu kaçakçılığı yapan bir örgütün kadın lideri. En az 72 kişiyi kendi elleriyle öldürdüğü 250 den fazla kişinin de ölümünden sorumlu tutulan meksikalı bir seri katil.
Maşallah 😅😁🤣
Öldür öldür doyamamıs :D
Olur söyle 😅
Prenses anula diyorum efenim :D Aşk yaşadığı korumalarını ya öldürür ya da öldürtürdü karadul gibi bişey. D
Ahuahuahua :D:D Entja olmanın yan etkileri. D
Gülü seven dikenine katlanır. Bu okey. Gülü seven neden ölüyor onu anlamıyorum :D
PSychoninka...
Hashfah ninja turtle. D April ol... Şu senin eski bir foton vardı boyle astronot kıyafeti gibi hahfah o halin april işte.
Muşamba :D Ne bilim belki de beyazdır. Aklımda grimsi boyle robotik bir renk kalmıs :D
Hahaha konu april işteeee. Ninja kaplumbağalar da yokmu kızıl boyle sarı yağmurluk benzeri bi kıyafeti olan muhabir kız. Aaaaa sana demir çinko hapı alçam.
O zaman cevap verseneee. D:D
Olur
Minnie dean. Bebek bakıcılığı yaptığı dönemde 3 çocuğu kasten öldrükmek suçundan hüküm giydi. Onun çalıştığı bölgede ise yine onun çalıştığı evlerden totalde 11 çocuğun öldüğünü biliyoruz fakat diğerleri kanıtlanamadığı için 3 çocuğun ölümünden sorumlu tutulan bir seri katil.
Hafahh hemşiremisin çocuk bölümünde. D
Söyle
Vera renczsi kocası 2 oğlu ve taliplisi olan 32 kişiyi daha zehirleyerek öldüren seri katil...
🙄🙄🙄vur dedik öldürdün 🙄
Ben masum ben ponçik. İntikam almasaydın erkeklerden banane :D
Almadım hiç 🙄
Olur ya
Dorothea puente , evinde ağırladığı insanları öldürerek yine evinde saklayan bir seri katil. Büyükanne seri katil olarak bilinir. D
Çok ürkütücü bu ya saklayamam kimseyi direk parçalara ayırırm
O sanki daha ürkütücü oldu ama sen bilirsin yine de suskun çiçek :D
Şöyle
Amelia dyer efenim. kendisi bir hemşire ve sırf ağladıkları için bebeklerin ölümüne sebep olan iğneler yapıyordu tam olarak kaç bebek öldürdüğünün sayısı kesin belli dğeil.
Sen benim hemşire olduğumu biluyorsun demi 😅
Çok meymenetsiz ya
Yoo vallahi bilmiyordum :D Malum olmus. Yahu tipini boş ver ruhsal benzeti bu :D
Hemsireyim ve işin garip tarafı yenidogan yoğun bakimciydim bu kadar tesadüf 😂
Bebek hemsiresiydim yani
Ahahaha bu kadar denk gelir. D
söyle
Profile bakınca seri katil yakıştırması yapmak zor :D Sen bloom olarak kal :D Ya da lavinia fisher diyorum efenim.
Söyle bakalım
Jeffrey dahmer diyorum efendim. Hem bi seksüel hem yamyam hem nekrofili ne ararsan var onda :D
Ne ararsan varmış harbi
Evet
Baltalı hanno. Osmanlı topraklarında yaşamış ermeni bir kadındır. Kendisini pazarladığını öne süren kişileri baltası ile katlettiği bilinir. Bilinen bir kabadayıdır osmanlı zamanında yaşamış. Kaç kişi katlettiği tam olarak bilinmiyor...
Aaa biliyor musun kendisi favori kabahanfendimdir. :D
Hhahsfahba
Olur
Karındeşen Jack diyorum. Asla yakalanmamış ve kayıtlara geçen 9 killi olan efsanevi hayalet katil...
Huu sevdim bunu. Yapabileceğim türden bir seri😅
Tovbe tovbe :D
Niye bence hepimizin potansiyel kötü olma ihtimali var 😅
Hadi bakalım
Aileen wournos diyorum. hayat kadının olarak çalısan aslında lezbiyen olan bir seri katil. Müşterilerinin karşılıkla rıza ile iş yapmalarına rağmen kendisine kötü davrandığını aşağıladığını dövdüğünü falan iddia eden ve bilinen 11 kanıtlanan 6 killi olan bir seri katil.
😂 😂😂
olur hocam
Masten vanjala. Genç yaşına rağmen henüz bilinmeyen bir sebepten 11 çocuğu öldürmüştür. İtirafçı olarak teslim olduktan sonra tutulduğu karakoldan kaçmış, saklandığı köyde köylüler tarafından bulunarak linç edilerek öldürülmüştür. bu yüzden çocukları neden öldürdüğünü kimse bilmiyor...
Öldürrüken utanmadın mı :D
Söyle😅
Elizabeth batory. Kanlı kontes olarakta bilinir. Söylentiye göre 65 genç kızın katledilmesi ve kanının içerek genç kalacağına inanan bir manyak efenim.
Tarihçi okduğumdan bilirim, şahıs banyo yapmayoda srvmiyor😅
EHehehe sevmez deli manak bi kadın. D
hadi bakem
Ed gein. Aslında kanıtlanmış 2 cinayeti var ama mezarlardan kadavralar çalıp insan derisinden eşyalar yapan bir maniak.
Kasımpaşa canavari
İranlı seri katil said hanai, hayat kadınlarını ve uyuşturucu bağımlılarını hedef alan katil. 16 killi var...
Tamm
Romelus vereş, Akıl sağlığı yerinde olmadığı iddiasıyla, işkenceyle katlettiği 5 kişinin infazından sonra önce hastaneye yatırıldı sonra idam edildi.
Söyle bakalım
Chijon ailesinden kino. GÜney koreli işçi sınıfı bir ailenin hayattaki 5 kardeşinden biri. Bu aile üyeleri zenginleri kaçırarak onlara tecavüz eder işkence eder ve sonra parçalara bölüp yerdi.
Hahah olur
Chijon ailesinden Kım. GÜney koreli işçi sınıfı bir ailenin hayattaki 5 kardeşinden biri. Bu aile üyeleri zenginleri kaçırarak onlara tecavüz eder işkence eder ve sonra parçalara bölüp yerdi.
Evet dinliyorum
Arnfinn nesset. Norveçli hemşire ve bakım evi müdürü. Sırf yeni müsteriler alabilmek içni belgede sahtecilik ve hastalardan 22 tanesinin zehirleyerek öldürme suçlarından hüküm giyen bir seri katil...
E yani bi bakıma. D
Söyle : )
İspanyol margarita sanchez. Ayarttığı erkeklerle yatan sonra da onları öldüren bir seri katil. Lakabı barcelona karadulu...
Söyleeeee
İrina gadaimachuk :) Rusya da kendini sosyal bakım hizmetlisi olarak tanıtıp yaşlı kadınların evine giriyor. Sonra kadınları çekiç ya da balta ile öldürerek evdeki değerli eşyaları çalıp kaçıyordu. Bilinen 17 kill i varmıs.
Oluur
Amerikalı christina falling diyorum. Çocuk bakıcısı olarak çalısırken baktığı çocuklardan 5 tanesi ölüyor. Ama sadece 2 tanesini fallingin öldürdüğü kanıtlanıyor.
Çocukları hiç sevmem olabilir. Benim aşkım Ted Bundy
Herkese cinsiyetine göre şansına küs. D
Ah yaa sen kimsin peki?
Bence ben richard ramirez im :)
Seksii, umarım benziyorsundur ona
Tarzımız benziyor ama tipimiz değil :D Millet tutturmus bir ted bundy bence richard daha yakısıklı karizmatik :D Fotodaki benim bence benzemiyorum :D
Evet Richard daha yakışıklı ama ted daha karizmatik.
Ehhh orası doğru karizma farklı bir olay. Katılıyorum sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin nick’ten ve eklediğin görselden direkt Zodiac Killer geldi zaten, çizimi koyup “profil fotoya göre sallayacağım” demen baya ironik olmuş 😅
Konu eğlence olsun diye açılmış ama ufak bir not düşeyim: gerçek seri katiller üzerinden mizah biraz tetikleyici olabiliyor, özellikle kurban yakınları akla gelince. Onun yerine film/ dizi psikopatları üzerinden gömsek daha rahat akar bence; Hannibal, Joker, Patrick Bateman falan gibi 😈🎬