Tam adamını seçtin. Manipülasyon yeteneğide var adamda. Richard Ramirez sanatistin teki. Bi ara kafasından vurduğu adam ölmemiş kurşun sıyırmış adam gecenin köründe kovalamaya başlamış bu da kaçmış zaten öldürdüğü mekanlarda bir süre kalıp yemek yiyormuş bir şeyler içiyormuş adamı oriinal ayakkabıdan mı biletten mi ne buldular zaten. Ele verir gibi biraz rahat.
sjsjjs aldığı ayakkabı şehirde satılan tek ayakabıymış. Nasıl bir cünüpse artık ssjsw. Arabada iz bırakmış o da güneşte beklediği için yok olmuş zaten o yönden şanslı. Halk yakalayıp üzerine çullanmış. Ama adam hala duruşmada bile podyumda yürüyor sanki. Öldürüyor otobana çıkıyor hemen gözden kayboluyor. Ted Bundy'de adam Seattle'dan Miami'ye kaçmış hayvan herif birde ev tutmuş. Valla gözünüzü dört açın çaktırmayın :D yetenekliler
Ruhsuz olmak böyle bişey galiba. adamlards hiç katil. tipi bile yok. Ve buda oldukça tehlikeli.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu adamlar toplumun içine çok çabuk adapte olabiliyor. En korkuncuda bu zaten. İnsanları çok çabuk etkiliyorlar. İnsanlar arasında dolaşıyorlar hiçbir şey yokmuş gibi günlük yaşamlarını yaşıyorlar. İnsanlar şüphelenmiyor. Düşüncesel olarak zeki adamlar. Raporlarda hiçbirinin deli olduğu kafayı yediği yazmıyor hepsinin akıl sağlığı iyi olarak geçiyor çok ilgin. Bu adamların çoğu insan psikolojisini biliyor. Ted Bundy üniversitede psikoloji derslerine kaçak olarak giriyormuş. Bir polis soruşturmasında falan elini havaya kaldırıp avuç içini gösteriyor. Yani bilinçaltına ben silahsızım zararsızım imajı sokuyor. Beden dilini falan biliyor bu tarz insanlar. Bunlarıda insanları etkilemek kandırmak için kullanıyorlar bir nevi manipüle ediyorlar. Richard ramirezde aynısını yapıyor. İmajlarını koruyorlar işte. Ted Bundy'de Richard Ramirez'de duruşmalara takım elbiseyle geliyor. Gözlük falan takıyor. Beden dillerini iyi kullanıyorlar. Çoğu kızda hayran olarak duruşmalarına katılmış. İşte insanların ne kadar zayıf ve savunmasız olduğunun bir kanıtı. Diğerlerinin akıl sağlığını bilemeyeceğim ama Ted Bundy, Richard Ramirez ve Jeff Dahmer'ın raporunda hiçbir şey çıkmıyor. Sağlıklı geçiyor. Çok garip.
Osmanlı'da bu tur belirtiler gösteren kişileri kasapta ve cellatlik sadece belirli bir süre calistirip normallestirme çalışması yapılıyordu. oyleki bazı insanlarda kan görme vahşet duyguları azalsın. fazla da o işte tutmazlarmis ki o şeyler normalleşmesin. gercekten insan psikolojisinden çok iyi anlayan bir devletmis Osmanlı.
Yazıcaktım da yer kalmaz :D genel olarak hepsinin suçu ortak yanı insan öldürme işte planlıyorlar öldürüyorlar. Hepsinin değişik yolları var. Ama kısaca tanımalamak gerekirse; Ted Bundy = Kadınları hedef alıyor t*cavüz edip öldürüyor. Dış görünüşüyle kadınları kandırıyor etkiliyor. 30 hatta 40 civarı kadını öldürdüğü biliniyor. Kendi avukatlığını kendi yaptı. 2-3 kaçma girişimi başarılı oldu. Duruşmasına onlarca kadın katıldı mektuplar gönderdiler. Öldürürken bıçak, sopa, levye gibi şeyler kullanmış.
Richard Ramirez = Satanizme inanıyor. Geceleyin rastgele evlere girip öldürüyor. Lakabı Gece Avcısı. İspatlanmış 13 cinayeti var ama bazıları ispatlanmayanlarla beraber bu sayının 20'ye çıkabileceğini söylüyor. Duruşmasına birçok kadın katılıyor ilgisini çeksin diye siyah giyiniyorlar. Hapishanesine çıplak resimler gönderiyorlar falan. Öldürürken tabanca, levye gibi şeyler kullanmış.
Jeffrey Dahmer = Kendisi eşcinsel ve erkekleri hedef alıyor. Kurbanlarını kontrol etmek istiyor beyinlerine asit döküyor. Parçalara ayırıp hatta yiyor. 15'e yakın kişiyi öldürmüş.
Ed Gein = Kendisi hem seri katil hemde ceset hırsızı cesetleri mezardan çıkarıp... ardından insan derisinden eşyalar yapmış falan.
Albert Fish = 100'den fazla cinayet işlediği belirtiliyor. Yamyam, işkenceci...
Harold Shipman = Kendisi doktordu galiba hastalarının çoğunu iğneyle öldürmüş. 250'ye yakın kişiyi. Charles Manson = Kendisi tarikat lideri. Hippi tarzı yaşıyorlarmış karavanda kızlarla gitar çalıyorlar aykırılar işte. Kurduğu tarikatın çok radikal amaçları var. İnsanları tarikatıyla büyülemiş baştan çıkarmış. Bilmem ne ırkına savaş başlatmıştı bir gecede bütün evler kan banyosuna dönmüş. Kaç kişiyi öldürdü bilmiyorum. Kendisi 5 kişiyi diğer üyeleri bilmiyorum. Gibi gibi. Manyaklar işte. Ama dünya çapında ün salmışlar. Mesela seri katil tanımı ilk olarak Ted Bundy'le çıkmış Amerika'da 1970'lerde. Sonra Richard Ramirez geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ramirez ve Dahmer dicem simdi katil sevici gibi olcam
Yok konumuz bu zaten :D normal şartlarda bu adamlar psikopatın teki. Ama suç işlicek olsanız hangi adamla işlerdiniz konu bu :D :D
Ted cok dikkatli adam istedigim kisileri onunla rahat ipucusuz oldurebilirim ama yanima biblo niyetine ramirez ve dahmeri da istiyom
Tam adamını seçtin. Manipülasyon yeteneğide var adamda. Richard Ramirez sanatistin teki. Bi ara kafasından vurduğu adam ölmemiş kurşun sıyırmış adam gecenin köründe kovalamaya başlamış bu da kaçmış zaten öldürdüğü mekanlarda bir süre kalıp yemek yiyormuş bir şeyler içiyormuş adamı oriinal ayakkabıdan mı biletten mi ne buldular zaten. Ele verir gibi biraz rahat.
Ayni zamanda en canisi, Evet kacarken ayakkabi izi kalmis camurda aknxskxj adam zaten cok relax yakalanmama gibi bi ugrasi yok
sjsjjs aldığı ayakkabı şehirde satılan tek ayakabıymış. Nasıl bir cünüpse artık ssjsw. Arabada iz bırakmış o da güneşte beklediği için yok olmuş zaten o yönden şanslı. Halk yakalayıp üzerine çullanmış. Ama adam hala duruşmada bile podyumda yürüyor sanki. Öldürüyor otobana çıkıyor hemen gözden kayboluyor. Ted Bundy'de adam Seattle'dan Miami'ye kaçmış hayvan herif birde ev tutmuş. Valla gözünüzü dört açın çaktırmayın :D yetenekliler
Sesli güldüm aşxmaödaiöxa
www.google.com/search
İlgin varsa şu dergi aşırı ıyı oku mutlaka
Listeme ekledim çok saol okurum
Ruhsuz olmak böyle bişey galiba. adamlards hiç katil. tipi bile yok.
Ve buda oldukça tehlikeli.
Bu adamlar toplumun içine çok çabuk adapte olabiliyor. En korkuncuda bu zaten. İnsanları çok çabuk etkiliyorlar. İnsanlar arasında dolaşıyorlar hiçbir şey yokmuş gibi günlük yaşamlarını yaşıyorlar. İnsanlar şüphelenmiyor. Düşüncesel olarak zeki adamlar. Raporlarda hiçbirinin deli olduğu kafayı yediği yazmıyor hepsinin akıl sağlığı iyi olarak geçiyor çok ilgin.
Bu adamların çoğu insan psikolojisini biliyor. Ted Bundy üniversitede psikoloji derslerine kaçak olarak giriyormuş. Bir polis soruşturmasında falan elini havaya kaldırıp avuç içini gösteriyor. Yani bilinçaltına ben silahsızım zararsızım imajı sokuyor. Beden dilini falan biliyor bu tarz insanlar. Bunlarıda insanları etkilemek kandırmak için kullanıyorlar bir nevi manipüle ediyorlar. Richard ramirezde aynısını yapıyor. İmajlarını koruyorlar işte. Ted Bundy'de Richard Ramirez'de duruşmalara takım elbiseyle geliyor. Gözlük falan takıyor. Beden dillerini iyi kullanıyorlar. Çoğu kızda hayran olarak duruşmalarına katılmış. İşte insanların ne kadar zayıf ve savunmasız olduğunun bir kanıtı.
Diğerlerinin akıl sağlığını bilemeyeceğim ama Ted Bundy, Richard Ramirez ve Jeff Dahmer'ın raporunda hiçbir şey çıkmıyor. Sağlıklı geçiyor. Çok garip.
Osmanlı'da bu tur belirtiler gösteren kişileri kasapta ve cellatlik sadece belirli bir süre calistirip normallestirme çalışması yapılıyordu. oyleki bazı insanlarda kan görme vahşet duyguları azalsın. fazla da o işte tutmazlarmis ki o şeyler normalleşmesin. gercekten insan psikolojisinden çok iyi anlayan bir devletmis Osmanlı.
Gerçekten mi o cellat işini bilmiyordum. Sadece kuş ve su seslerini dinlettiklerini duymuştum.
Ted Bundy diyorum çünkü seri katil kimliğini gizliye biliyor ve zeki bir adam ama öldü bshsbjsna
Keşke suçlarını da yazsaydın
Yazıcaktım da yer kalmaz :D genel olarak hepsinin suçu ortak yanı insan öldürme işte planlıyorlar öldürüyorlar. Hepsinin değişik yolları var. Ama kısaca tanımalamak gerekirse;
Ted Bundy = Kadınları hedef alıyor t*cavüz edip öldürüyor. Dış görünüşüyle kadınları kandırıyor etkiliyor. 30 hatta 40 civarı kadını öldürdüğü biliniyor. Kendi avukatlığını kendi yaptı. 2-3 kaçma girişimi başarılı oldu. Duruşmasına onlarca kadın katıldı mektuplar gönderdiler. Öldürürken bıçak, sopa, levye gibi şeyler kullanmış.
Richard Ramirez = Satanizme inanıyor. Geceleyin rastgele evlere girip öldürüyor. Lakabı Gece Avcısı. İspatlanmış 13 cinayeti var ama bazıları ispatlanmayanlarla beraber bu sayının 20'ye çıkabileceğini söylüyor. Duruşmasına birçok kadın katılıyor ilgisini çeksin diye siyah giyiniyorlar. Hapishanesine çıplak resimler gönderiyorlar falan. Öldürürken tabanca, levye gibi şeyler kullanmış.
Jeffrey Dahmer = Kendisi eşcinsel ve erkekleri hedef alıyor. Kurbanlarını kontrol etmek istiyor beyinlerine asit döküyor. Parçalara ayırıp hatta yiyor. 15'e yakın kişiyi öldürmüş.
Ed Gein = Kendisi hem seri katil hemde ceset hırsızı cesetleri mezardan çıkarıp... ardından insan derisinden eşyalar yapmış falan.
Albert Fish = 100'den fazla cinayet işlediği belirtiliyor. Yamyam, işkenceci...
Harold Shipman = Kendisi doktordu galiba hastalarının çoğunu iğneyle öldürmüş. 250'ye yakın kişiyi.
Charles Manson = Kendisi tarikat lideri. Hippi tarzı yaşıyorlarmış karavanda kızlarla gitar çalıyorlar aykırılar işte. Kurduğu tarikatın çok radikal amaçları var. İnsanları tarikatıyla büyülemiş baştan çıkarmış. Bilmem ne ırkına savaş başlatmıştı bir gecede bütün evler kan banyosuna dönmüş. Kaç kişiyi öldürdü bilmiyorum. Kendisi 5 kişiyi diğer üyeleri bilmiyorum.
Gibi gibi. Manyaklar işte. Ama dünya çapında ün salmışlar. Mesela seri katil tanımı ilk olarak Ted Bundy'le çıkmış Amerika'da 1970'lerde. Sonra Richard Ramirez geliyor.