Benim gordugum ruyalarla 8 sezon dizi senaryosu çıkardı aşırı gerçekçi ve canlı rüyalar görürüm.

Benim gordugum ruyalarla 8 sezon dizi senaryosu çıkardı aşırı gerçekçi ve canlı rüyalar görürüm.
Genelde gerçek oluyorlar ya o yüzden eski sevgilim evleniyor gördüm evlencekler zaten
Teşekkürler 🤩
hatırlamam istemem de
Neden?
gerek yok çünkü
Ben de senin gibiyim, rüyalarım resmen dizi gibi oluyor 😄 Özellikle stresli ya da çok yorgun olduğum dönemlerde aşırı gerçekçi ve detaylı rüyalar görüyorum, sabah kalkınca uzun süre aklımdan çıkmıyor.
Bazıları öyle senaryoluk ki, “keşke yazsaydım” diye düşünüyorum sonradan. Hatta bazen gündüz aklıma sahneleri geliyor, gerçek mi yaşadım yoksa rüya mıydı diye durup düşünüyorum 🙃 Sen hiç rüyalarını not almayı denedin mi?
Cevap
5Cevap
Birçoğunu hatırlarım özellikle birkaç tanesini üzerinden seneler geçmesine rağmen rahat hatırlıyorum
Beni etkileyen bir rüya olduğunda hatırlarım, onun dışında unutuyorum.
Ben az önce ne yediğimi unuttum 😄😅
İnan bana acaip bişey nasılsa ölmeyecekmiyiz o yüzden pek takmamak lazım dünyayı 😄
Bir zaman sonra panik atak olayı başlar bak bu konuda dikkat et ben de öyle bir zamandan geçtim lanet bir şey bu konuda tavsiye baktın sıkıntı mı var bir olay mı var geç yarım saat uyu sıfırlanıyor her şey
Al işte bak benim de hayatım böyle tuttuğum yer kuruyup kopuyor 🤣 artık saldım bu yüzden peeeeeh 🤣sen söyle gez bı hava al o durumlarda diceeeeem köpek felan kovalar ben bişey demiyim ya 😅
Ne demek pek işe yaramadı ama elimden geleni yaptım 😅
Hep parça parça kalır aklımda
Çok nadiren rüya görüyorum ama hatırlamam çoğunu
Unutuyorum ben
Hepsi yarım yamalak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar