Gördüğünüz rüyaları çok net şekilde hatırlar mısınız?

‎Ben az önce çok korkunç bir rüya gördüm. Normalde rüyalarımı hiç hatırlamam ama bu beni hem korkuttuğu için hem de çok net hatırattığı için yazma gereği duyuyorum.

‎Rüyamda bir evin duvarı insanları yiyordu. Bunu fark eden 2 adam vardı. İkisi de esmer gibiydi. Evin duvarlarının insan yediğini evin odanın içine kapalı kaldığında yapıyordu. Bunu fark ettiğimizde ben o 2 adamdan biri olarak evin camlarını kırarak, insan yiyen duvarın yanındaki camlarından birini kırarak odanın/evin içindeki o insanı çıkartmaya çalıştığımda o kişiyi yemeğe başlamıştı. Ben camları kıran kişi olarak bağırıp ses çıkarıyordum. İnsanları yiyen o duvar benim/o adamın bağırmasından gürültü yapmamızdan rahatsızdı. Bize engel olup eve/odaya çekip yemeğe çalışıyordu. Camları kapatmaya çalışıyordu. Ben ise ellerimle camları kırıp diğer adamı ve kendimi evden atmayı/çıkartmayı başardım. Biz yüksek katlı bir yerdeydik ve sokağa düştük. Tüm bunlar olurken aynı anda benim eski oturduğum Buca gedizdeki evin mutfağının ocak aspiratör kısmına benzeyen yerindeki aspiratör deliğine benzeyen ve tıpkı bizim daha önce o deliği bantladığımız gibi bir delik vardı ağzı poşetlerle kapatılmış bantlanmış. Ben eylemi gerçekleştiren kişi olarak öfkeli korkulu şok geçirmiş şekilde hem duvara bağırıp küfür ederek o deliği bıçakla açtığımda kopmuş insan beden parçaları dökülmüştü bir sürü. Bu bedenlerden bazıları bütün olup sadece kafa el ayak kısımları yoktu onun dışında bedenler sağlam şekildeydi kiminin sadece el ayak kafa kısımları vardı. Ve bol miktarda da insan ağız kısmı kopmuş şekildeydi ben deliğin ağzını bıçakla açtığım anda bunlar dökülmüştü. Bu bedenleri görünce korku ve dehşete kapılıp ağlıyordum duvara küfür ediyordum. Bunlar o evde/odada oturan önceki kişilere ait beden parçalarıydı ve o ev/duvarın bağırsağı gibi bir şeydi. Ona ulan insanları yemişsin buraya sıçmışsın diye bağırıyordum. Tam bunu derken kendimi o andan sokağın dışında bulmuş avaz avaz sokakta kendi halinde yürüyen insanlara bunları anlatıp birini aramalarını isterken buldum. Sokaktan kendi halinde olanlardan habersiz yılgın bitkin şekilde yürüyen üstünde siyah tişört olan insanlar vardı bunlara avaz avaz gördüğüm şeyi anlatıyordum. Gösteriyordum ama kimse bir şey yapmıyordu öylesine geçip gidiyordu. İnsanların tepesinde siyah bir bulut ve soru işareti vardı. Bu insanlara olanı biteni anlattığımda bağıra bağıra ağlaya ağlaya kimseden bir tepki göremediğimde duyarlı biri yokmu diye kendim de feryat ederek ağladım. Bu haldeyken de uyandım. Rüyadayken hem camları kıran kişiydim hem de olayları uzaktan izleyen kişiydim.

‎Normalde gördüğüm rüyayı hiç hatırlamazken bunu hatırladığım ve korktuğum için yazmak gereği duydum. Ve bunu bir psikiyatriste anlatmak istiyorum. duvarın bir yüzü bile vardı duvara gömülü bir göz ve ağzı vardı.

‎Tarih: 5 Mayıs 2025 saat sabaha karşı 04 sularıydı.

Güncellemeler
1 yıl
Psikiyatriste gitmeliyim de devlet hastanesinde kim bilir ne kadar sürecek randevu alıp gitmek
Gördüğünüz rüyaları çok net şekilde hatırlar mısınız?