Yazılanların dışında Community dizisi olabilir yalnız ilk iki üç sezonu çok güzel diğer sezonlar pek sarmıyor Thats 70 show bu dizi de çok güzel şimdilik aklıma bu iki dizi geldi önerilenler dışında
Friends’i yeni bitirmenin o boşluğunu çok iyi biliyorum, insan resmen ev arkadaşı kaybetmiş gibi oluyor 😅
Senin sevdiğin minvalde birkaç tane bırakıyorum: - Brooklyn Nine-Nine (arkadaşlık + iş ortamı, çok eğlenceli) - New Girl (ev arkadaşlığı, sıcacık ve komik) - The Big Bang Theory / Young Sheldon (daha nerd ama çekirdek arkadaşlık çok hoş) - Coupling (İngiliz HIMYM gibi düşün)
Başlamak için ilk tercihim New Girl olur, Friends sonrası yumuşacık geçiş 💜
Big band theory izlenir o zaman. Fakat bu tarz şeyler seviyorsan my name is earl de izlenir. Konusu biraz farklı fakat bu saydıklarını seven birisi olarak benim çok hosuma giden bir diziydi. Ya da kings of queens...
Komedi yonuyle sitcom olarak the big bang theory ile The office si tavsiye ederim. Suits de arkadaslik hukuk temali. 13Reasonwhy da yine arkadaslik uzerine ama teenagers intihar darp tecavuz farkindaligi onplanda.
Şu an the Big Bang teori ve Young Sheldon izliyorum çok keyifli diziler. Suitsi izlenecekler listesine eklemiştim. Diğer önerileri de bir inceleyeceğim teşekkürler :)