Uzak Şehir dizisi Mardin halkını kötü mü gösteriyor, sizce de konu çok saçma değil mi?

ben o dizi yazısında geçen sezon izlemiyordum Selahattin Eyyubi vardı onu izliyordum o sonra final yaptıktan sonra bu sene uzak şehir dizisini izlemeye başladım ve bana çok saçma geldi abisi video kaydı bırakıyor Ben ölürsem karımla evlen diye sonra adamın yaşadığı ortaya çıkıyor sonra şimdi iki kardeş Bir kadın yüzünden birbirine tutuşuyor O diyor benim karım bu diyor benim karım sonra birinin bebeğini öbürü el koyuyor Benim de evli kalacaksın diyor yani Mardin gibi bir yerde böyle bir dizi çekiliyor Bence bu dizi tamamıyla Mardin halkını kötülüyor. Gerçekten Türk di

Uzak Şehir dizisi Mardin halkını kötü mü gösteriyor, sizce de konu çok saçma değil mi?

zileri günden güne en büyük saçmalığına doğru gidiyor.

Pl aslında biz hep yok netflix'te bilmem şu bu yayınlarını böyle kötülüyoruz ama ahlaksız diye En azından yine adamlar yapacağını açık açık yapıyor bizimkiler onlarla daha beter olduğunu düşünüyorum.

28 Ocak 2026 çarşamba 11 01

Güncellemeler
5 ay
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Uzak Şehir dizisi Mardin halkını kötü mü gösteriyor, sizce de konu çok saçma değil mi?