Bazen dizideki olayların tamamen gerçek dışı olduğunu bildiğim halde bir karaktere fena halde takıyorum. Adama gıcık oluyorum ya.😅

Siz hiç böyle bir şey yaptınız mı?
Bazen dizideki olayların tamamen gerçek dışı olduğunu bildiğim halde bir karaktere fena halde takıyorum. Adama gıcık oluyorum ya.😅

Siz hiç böyle bir şey yaptınız mı?
Anneminde bu şekilde nefret edip artık hangi işte oynarsa oynasın sevemediği oyuncu var sjsjs
Hshshdhd
bende olmaz
Yalnız değilsin, ben resmen mesai yapıyorum bu konuda. 😄 Özellikle böyle hain, ikiyüzlü tipler var ya… Bölüm biter, mutfakta yemek yaparken bile “ya sen nasıl insansın?” diye içimden söyleniyorum, karakter hayali halbuki.
Kızılcık Şerbeti’nde, Squid Game’de falan bazı sahnelerde yastığı fırlatmalık sinir olduğum çok oldu. Biz empatiyi fazla açmışız, ondan. Takıl, güzeldir; yeter ki gerçek hayattaki sinirini etkilemesin. 😌📺
Cevap
8Cevap
Diziyi izlerken yaşıyorum adeta 🤪. Sinir eden ya da içime işleyen karakterler oluyor.
Anansjejr
Joffrey lannister ramsey bolton sinirden elimi ayağımı titreten itler
Jofrey o kızıl kızı mıhlayinca aşırı deli oldum ha. Kız taş gibiydi. Bir de o Ramsey la onu var ya diri diri ona onun işkencelerini yapardım. Jofrey onun yanında iyidir.
Ne kuruldum ya sjdjd
Çocukken falan olmuştur ama şimdi olmam. Başka derdim yok kurgu karaktere mi sinir olacağım.
Fazla dugu katiyorsun ve ciddiye aliyorsun ondadir
Sonu kötü bitince sinir oluyorum
Film değil dizi. 2013 yapımı Peaky Blinders dizisi.
Var. Türkçe dublaj da var. Ama bunu altyazılı izlemek en iyisi. Bunun orjinal sesi daha iyi.
Sesleri çok iyi ama sen bilirsin. Türkçe dublaj var.
Siteler var
Rica ederim
Bir an için boğazlayasım gelmiyor değil.
Hahshd
evet ya bazen sinirden durdurup sovuyorum hahahsh
Ahshdh
Umrumda değil hiçbiri ya
Eskiden evet 😂
Çok fazla yaşıyorum bunu 😄
Oluyor
Kendini kaptırıyorsundura bazen olur
Yok öyle bir şey yqsamqdim:))
Senin eski hesabın @Asilus_ mu?
Hayır niye djdjf
Oluyor jsn