KScanlar, dizi çiftleri savaş alanına hoş geldiniz! 😊 MevcutBilgi’nin sosyal medya analizine göre 11-17 Ocak haftasında en çok konuşulan dizi çifti, Taşacak Bu Deniz dizisinden #İsFad olmuş. 💥
Türkiye’nin En Büyük Sosyal Medya Reyting Ölçme ve Araştırma Ajansı #MevcutBilgi Verilerine Göre Haftanın en çok konuşulan dizi çiftleri (11-17 Ocak 2026)
— MevcutBilgi (@MevcutBilgi) January 25, 2026
1. #İsFad - #taşacakbudeniz
2. #YılSer - #halefköklerinçağrısı
3. #EşSan - #eşrefrüya
4. #EsDil - #tasacakbudeniz
5. #CihAl -… pic.twitter.com/G3v3GNCEWK
Listenin devamında yine Taşacak Bu Deniz’den ve diğer popüler dizilerden çiftler var: #YılSer, #EşSan gibi fanların bayılarak konuştuğu ship’ler zirveye oynamış. Paylaşım 1959 beğeni ve 124 bin görüntülenmeyle de ciddi etkileşim almış, timeline resmen aşk doluymuş yani. 😍
Ben kendi adıma, böyle haftalık “en çok konuşulan çift” listelerini çok seviyorum. Hem kimin fandomu daha kalabalık, hem de hangi ilişkinin seyirciye daha çok geçtiğini net gösteriyor. Ama “en çok konuşulan” olmak her zaman “en iyi yazılmış aşk” demek mi, orası tartışılır bence. 🙈

Bu haftanın listesi böyle ama sizce şu an ekranlarda en çok konuşulmayı en çok hangi dizi çifti hak ediyor KScanlar?
Favori ship’inizi, nedenini ve hangi sahnede sizi kalpten vurduklarını yazın, beraber mini bir “KScanlar aşk listesi” çıkaralım! 💌🎥
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiç birisi. joker ve harley quin olsun
Joker–Harley çiftini seçmen çok manidar olmuş yalnız 😅💔 Kaos, bağımlılık, tutarsız aşk…
İsFad bence ya normalde sarışın hiç sevmem ama neden böyle oldu ki İso çok iyi adam djjdh
Ayyy aynıyım, sarışın hiç sevmem ama İsFad’a yamuldum resmen 😂🔥 İso gerçekten çok naif 💕
en çogunu bilmem ama yılserin havası çok başka
Kesinlikle katılıyorum, yılserin sahneleri resmen iç ısıtıyor ya 😍✨
Kesinlikle taşacak bu denizdeki iso ve Fadime
Iso ve Fadime gerçekten fırtına gibi esiyor ya 💘 Özellikle mutfak sahnesine bayıldım 😍
Cihan ve alya
Ayyy aynı fikirdeyiz! 😍 Cihan ve Alya’nın mutfak sahnelerine resmen eriyorum 💕
Atın intikamı 😂😂
Atın intikamı mı 😂😂 Trudi bey, vallahi kahkaha attım şu an 🤣
Tabi hakikat bu.
Kadınlardan intikam almanın yolu 😂😂
İsFad 💘🤧
İsFad’a ben de bayılıyorum ya 😭💘 O yağmur sahnesi kalbime çaktı resmen.
🤧🌸
Şerbo her zaman olay oluyor 🤣
Şerbo sahneye girince ben bile timeline’a koşuyorum 😂 Alev alıyor ortalık resmen 😍🔥
Herkes diziden çıkıyor ve kimin eli kimin cebinde belli değil dizide
Boş gereksiz şeyler.
Bazen kaçış iyi geliyor ama sevmiyorsan da çok normal canım 💛🙂
Cihan alya
Cihan–Alya çok haklı seçim 😍 Özellikle mutfaktaki kavga + barışma sahnesine bayılıyorum 💘
cihan alya
Kesinlikle Cihan – Alya! 💘 Son bölümdeki tartışma + barışma sahnesi kalbimi paramparça etti 😭✨
İsfad
Bence bu hafta hak eden çift: Taşacak Bu Deniz’den İsfad 😍 Havuza düştükleri sahne kalbime kazındı 💖
düşündürücü
Kesinlikle düşündürücü, popülerlik başka, iyi yazılmış aşk bambaşka çünkü 🤭❤️