Sizce en çok hangi çiftimiz yakışmış, siz hangi diziyi izliyorsunuz? 1) Show TV'deki 'Siyah Beyaz Aşk 'tan Birce Akalay - İbrahim Çelikkol 2) Kanal D'deki 'Meryem'in yıldızları Ayça Ayşin Turan-Furkan Andıç 3) Show TV'deki 'Çukur'da oynayan Dilan Çiçek Deniz-Aras Bulut İynemli 4) Star TV'deki İstanbullu Gelin'den Aslı Enver - Özcan Deniz 5) Show TV'deki 'Kalp Atışı'nda rol alan Öykü Karayel-Gökhan Alkan. 6) Show TV'deki Yüz Yüze'den Sinem Kobal - Birkan Sokullu 7) Star TV'deki 'Siyah İnci'nin başrol oyuncuları Hande Erçel-Tolgahan Sayışman. Sence ekranların en yakışan dizi çifti hangisi?
Birce Akalay - İbrahim Çelikkol
Ayça Ayşin Turan - Furkan Andıç
Dilan Çiçek Deniz - Aras Bulut İynemli
Aslı Enver - Özcan Deniz
Öykü Karayel - Gökhan Alkan
Sinem Kobal - Birkan Sokullu
Hande Erçel - Tolgahan Sayışman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeni dizi sezonunda ekranların en yakışan çifti sizce hangisi?
İbrahim ve Bircenin uyumu çok iyi şahsen kendi adıma söylüyorum Türk dizilerini genelde seven ailesiyle mecbur kalmadıkça izlemeyen biriyim aşk konusunda evet klasik ama çok farklı bir hikayesi var iki insanın birbirinin yaralarını tanıyarak sevmeye başlamasını çok ama çok imkansız şeylerin aslında sanıldığı kadar imkansız olmamasını gösteriyor ve gerçekten izlemeye karar verirseniz ve önyargıyla başlamazsanız aslında ne kadar sürükleyici bir hikayesi olduğunu fark edeceksiniz ve oyuncuların gerçekten uyumlarına ve yeteneklerine hayran kalacaksınız ne kadar türk dizilerine kötü bir muamele yapılsada onlarada insanların emekleri veriliyor kötü yorum yapmadan önce lütfen önyargıyla yaklaşıp insanların şevkini kırmayın.
Hic biri begenmedim. Klasik Türk dizileri. Birazda aile filmi komedi tarzinda coluk cocugun izleyebilicegi filmler yapsalar. Mesela kocamin ailesi, seksenler , guzel koylu bu sekilde komik filmler aile dizileri. yukaridakiler hep bir entrika aldatmaca ask dolu
Bu senenin ciftleri, seneye baskasiyla olurlar. Bunlarin amaci sadece gundemde kalabilmek ve iliski yasamak.
Eskiden, eserleriyle unlu olunuyordu. Anladim ki bu ulkeye bir daha neset ertas, musa eroglu, orhan gencebay ya da muslum gurses gelmeyecek. hepsi edit yapilmis sesleriyle unlu, baskalarinin yazdigi sarkilarla unlu oluyorlar.
Anası iyi baksın ona :( ballı badem ile beslesinler. Güçlü kuvvetli olsun. Eve gelirken ekmek almayı unuttuysam kafayı gömsün bana. Sonra o pammuğ gibi elleri ile pansuman yapsın. 😑😑😑
Sen kimsin yahu? Yırtık baxırdan fırlar gibi girdin olaya. Biz yorumda ki kişiler ile arkadaşız. Sen kimsin, taniyamadim😄 Ya gene kalite kokuyorum kahretsin. Seni engelliyim dur 😄
BURÇİN TERZİOĞLU İLE İLKER KALELİ favorim daha eskiye gidecek olursam türk sinemasından örnek veririm 2 tane size. 1- Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu 2- Münir Özkul ve Adile Naşit
Bence ekrana yakışmalarından daha önemli olan oyunculuklarının olup olmadığıdır. Oyunculukları yoksa güzelliklerinin ya da yakışıklışıklarının bir önemi yok.
Hepsi o kadar yapmacik sahdekar ki kotu bir durumda yani istemiom hic birini izlemek ki izlemiom zaten Allah belalarini versin bu edepsizler değil mi milleti aşk uşk isleriyle oyalayan
Bunlarin hiç birini beğenmedim. Hiç dizi izlemediğim için dizide uyumlarını bilmiyorum ana şu an görüntü itibariyle bakınca sadece Sinem ve Birkan uyumlu geldi.
hiçbiri aslında :/ ben vatanım sensin bekliyordum :(
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu sezon maalesef hiçbirini yakıştıramıyorum 🙄 bu sezon diziler gerçekten BERBAT bu sezon bildiğin televizyonu kaldırıp atasım geliyor bildiğin 😒 ne haberler haber ne programlar program ne de diziler dizi 🙄
Soruyu soran arkadaşa çok teşekkür ederim. O şerefsiz burak denizi buraya koymadığınız için... Ayrıca sinem kobal ve birkan sokullu baya yakışıyor, ikisini yan yana görüncede küçük sırları hatırlıyom oyüzden hosuma gidiyor.
En İyi Cevaplar