Bi dizi film izledigimde çok begenirsem etkisinde kaliyorum kendimi o role kaptiriyorum?

Bakin lütfen okuyun soru aslında tam olarak basliktaki gibi değil çoğu kişi zaten etkisinde kalır role bürünmeye calisir ama benimki öyle değil 2015de çıkan bi diziyi defalarca kez izledim 2020den beri izliyorum başroldeki kız gibi davranıyorum onun giysilerini takilarini hal hareketlerini ses tonunu kelimelerini yaptığı şeylerin aynısı yapıyorum az önce camdan bakarken yağmur yağıyordu ve dizideki yağmur sahneleri geldi aklıma 11 sene önce bu dizi çekilirken ne hissettiler? Dizi devam etseydi nasıl olurdu o kız ne yapardı aa bak o sokağa benziyor o başrol kızın yürüdüğü sokağa benziyor diyorum kendi kendime. Hatta gözlerim doldu yani dizideki o ev ve onun bahçesi orada olmak istiyorum ağladım buna. Ben neden o hayati yasamadim benim basimdan boyle bir olay gecsin isterdim ama iste imkansiz bunlar sadece dizilerde boyle guzel oluyor aglicam ya. Delirdiğimi veya abarttigimi dusunmuyorum böyle olan illa az da olsa illa vardır.

Bi dizi film izledigimde çok begenirsem etkisinde kaliyorum kendimi o role kaptiriyorum?