Seni seviyorum deyip sonra uzaklaşan erkek ne hissediyor, gerçekten istemese peşime düşer miydi?

Öncelikle burayı okuyup ona göre yorum yaparsanız sevinirim. İş arkadaşıyız. Benden ilk günden beri hoşlanıyormuş. Kasım sonları biraz yakınlaştı yeni yıl temalı çikolata, fincan falan aldı muhabbet ediyorduk bana sorular soruyordu falan. 2 hafta sonra bana açıldı. Ben de bir birimizi tanıyalım dedim. 3 gün sonra benden uzaklaşmaya başladı. Sonunda sordum neyin var diye geç cevap verdi ses atmıştı içmişti yüz yüze konuşuruz dedi. Sonra bir şey söylemedi. Ertesi gün sordum işte neyin var noldu sen böyle değildin diye. Dedi ki ben 2023te öldürdüm o adamı, seninle tekrar diriltmiştim ama yapamadım ben öyle sevgi dolu olamam artık. Önce bir sinirlendim böyle oyun oynamış gibi olmasına sonra üzüldüm geçmişte kırılacak durumlar yaşamış olmasına. Tamam o halde bu konu kapansın arkadaş kalalım dedim. O da bana arkadaş da kalmayalım bu sevgiye dönüşür biliyorum dedi ben sana hoşlantıdan daha fazla şeyler hissediyorum dedi. Ben de tamam iş arkadaşı kalalım dedim. Bir gün beni öyle bir kırdı ki sonra defalarca özür diledi affettim ama barışmam benden uzak dur dedim, o zaman selam bile verme artık bana dedi. Ben de buna pişman olacağına o kadar eminim ki peki öyle olsun dedim. Bir kaç gün sonra beni gördüğünde mesaj attı gel konuşalım diye. Gittim. Herşeyi düzelteceğim eskisinden de iyi olalım istiyorum dedi. Ben de ben sana inanmıyorum artık dedim. Ben inandıracağım senin için herşeyi yaparım dedi. Ondan sonra yazıyordu işte o gün bana seni seviyorum diyip itiraf etti, şebeklik falan yapıyordu ama sonrakı 2 gün geç yazıyordu. Ben de dedim ki sen düzeltmeye çalıştığın şey için bile zaman harcamazken ben inanmadığım bir ilişkiye zaman ayıramayacağım hoşçakal. O da ben böyleyim sürekli yazışamıyorum bana göre değil sıkılıyorum işlerim var benim dedi. Ben de bişey demedim numarasını sildim, neden siliyorsun biz iş arkadaşıyız dedi, ben de seni silmişim numaranı silmeme mi tepki veriyorsun? Peki yazarım dedim. Konu böyle bitdi. Ne zaman kavgalı olsak işe gelip beni gördüğünde konuşmak istiyordu. Bu olay olduöunda yıllık izindeydi hala öyle. Ne düşünüyorsunuz? Bana kalırsa isteseydi oldururdu sonuçta ben zorluk çıkarmadım

Güncellemeler
5 ay
Ben bu soruyu böyle sormamıştım aq🤦🏻‍♀️
Seni seviyorum deyip sonra uzaklaşan erkek ne hissediyor, gerçekten istemese peşime düşer miydi?